ARNO BLACK BOLOGNESE BOT
ARNO BLACK BOLOGNESE BOT

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Szállíthatóság
Szállíthatóság

Termékleírás

Arno Black Bolognese bot

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a folyóvízi úszózásra, keszegezésre tökéletesen alkalmas, kellőképp erős bolognai bot is.

A letisztult külsejű bottest anyaga egy karbon keverék, így egy tökéletesen erős úszós, mégis rugalmas pálca jött létre.

Egy kis méretű orsóval kombinálva, gyakorlatilag olyan, mint egy spiccbot, csak ezzel a nagyobb pontyokat (3-5 kg) is megfoghatjuk, mivel tudunk engedni zsinórt, ha éppen szükséges.

Stabil tartást garantáló békazáras orsótartója és a spiccen elhelyezett csúszógyűrű garantálja a módszerhez való tökéletes használati faktorokat.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott széria, jó ár-érték aránnyal rendelkezik és gyermekek részére is tökéletes variáns, hiszen anyagának köszönhetően jól tolerálja a kezdők okozta esetleges sérüléseket is.


1. BÉKAZÁRAS ORSÓTARTÓ A boton békazáras orsótartó található. Elsősorban a bolognai és telematch botoknál bevált forma, mivel kis botátmérőnél is alkalmas az orsó stabil rögzítésére. Megbízhatóságának és kialakításának köszönhetően más bottípusoknál is előfordul. Használata egyszerű, az orsó egy kézmozdulattal rögzíthető.
5. SIC könnyített A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
10087-600 ARNO BLACK BOLOGNESE BOT 6M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 13 990 Ft
9 790 Ft
6 m10-30 gB128cm362 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

ENERGOTEAM VIKING BOLO
3 190 Ft
ENERGOTEAMT BLADE BOLO
36 990 Ft
BENZAR ALLROUND BOLO
27 990 Ft
WFT TROTA STYLE BOLOGNAI BOT
24 990 Ft
19 990 Ft
BENZAR RIVER BOLO
43 990 Ft
KAMASAKI RIVER BOLO
7 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó