BENZAR RIVER BOLO 1000 ORSÓ
Termékleírás

Benzár River Bolo orsó

A Benzár Zsolt nevével fémjelzett bolognai botok köre évről-évre bővül, mára szinte minden szituációhoz tartalmaz alkalmas pálcát. A River Bolo orsók megjelenésével pedig most már azon sem kell gondolkodnunk, hogy milyen “tekerő” kerüljön a Benzár bolognai botokra!

A japán tervezés eredményeként nagyon precíz, megbízható és strapabíró orsók születtek, melyek minden körülmények között megállják a helyüket!

A Bolo orsók természetesen, követve a feeder módszerhez fejlesztett “nagytesók” által meghatározott irányt, piros színükkel messziről is felhívják magukra a figyelmet.

A River Bolo orsó 1000-es méretével éppen megfelel a bolognai botos technika kívánalmainak, hiszen könnyű, a japán tervezésnek köszönhetően nagyon szépen, akadálytalanul fut és a zsinórprofilját sem érheti szemrehányás.

5+1 csapágy kapott helyet az orsó belsejében, míg áttétele 5,2:1-es.

Még egy dologról mindenképpen szót kell ejteni a River Bolo orsók kapcsán. Mivel minőségi alkatrészek, csapágyak, hajtókar, illetve fék jellemzi őket, akár az UL pergetés szerelmesei számára is remek megoldást jelentenek!

Nagy büszkeség számunkra, hogy a 2023-es Efttex horgász szakmai kiállítás Best New Products ezüstérmese lett a termékünk, a Finomszerelékes orsó kategóriában!

Angler's Choice aranyérem! A szakmai kiállítás után a horgászok is dönthettek és szavazhattak és kategóriájának győztese lett a River Bolo orsó. Köszönjük a bizalmat és elégedettséget!

13. FÉM DOB (hagyományos) Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
1. ELSŐFÉK (általános) Az orsóra megbízható első fékrendszer került. A zsinór szakítószilárdságának és a bot keménységének függvényében már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a fékerőt. A horogra került hal fárasztása közben a dob elején lévő fékerő szabályozó elforgatásával a fékerő tetszőlegesen változtatható.

Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20140-100 BENZAR RIVER BOLO ORSÓ 1000 19 490 Ft 10005+1Elsőfék5,2:1GrafitAlumínium0,205 mm / 180 m181 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

ORSÓ KAMASAKI SUPER BOLO RD 100 2CS
2 690 Ft
Paducok bolóval
Megjelent: 2023-10-07 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

A bolognai jó, a bolognai finom, a bolognai olasz. Imádom nyáron, imádom télen, sajttal, sok hússal, de a legjobban júniustól gatyáig a Dunában állva késő délutánig. Na de félre a tréfával, a tavaly megjelent, már-már nagyágyúként emlegetett Benzar Universal boló képességeire ...

Nincs kapcsolódó videó