A termék jelenleg nem elérhető.
BENZÁR MIX NYÁRI FŰSZERES ETEŐANYAG SZETT VÖDÖRREL
BENZÁR MIX NYÁRI FŰSZERES ETEŐANYAG SZETT VÖDÖRREL

Benzár Mix nyári fűszeres etetőanyag szett vödörrel

Napjainkban, főleg a nyári időszakban sokan kifejezetten a nagyobb pontyokat szeretnék horogvégre keríteni egy fárasztás és fotó erejéig. Ebben az időszakban legyen szó methodos vagy bordáskosaras módszerrről, aromák és csalogatóanyagok terén remek szelekciós hatással és eredménnyel bírnak a fűszeresebb aromák. Nyári szettünk is e vonal mentén épült fel, melynek előterében a chili és kolbász ízvilág áll.

A melegebb vízben az alap csalogatóanyagok hamar elveszítik hatásukat, mely meghiúsíthatja egy nap eredményességét. Ennek kiküszöbölésére remek megoldást kínálnak a Benzár Mix chilis ízvilágú keverékei, melyek rendkívüli ízük mellett, színvilágukkal is vonzzák a pontyokat és egyéb halakat.

A szett alapját két keverék alkotja, a Benzár Method Mix és Method XL chili kolbászos változata, melyek természetesen külön külön is jól működnek. A method kajákon kívül 1 csomag fokhagymás 2 mm-es pellett is színesíti szettünket, mely eréjes és előnyös íze meleltt, egy plusz színhatást is ad a keveréknek, ha a 2 kolbászos keverék közé kerül belőle. Természetesen önmagában is használható vagy a sima method mixxel 1/3-ad method 2/3-ad pellett arányban megpanírozva azt.

A keverékek hatásfokának és csalogatóhatásának maximalizázálása miatt egy igazán erőteljes Benzár Attractor is a csomag része, természetesen passzolva az etetőanyagokhoz, csípős fűszeres ízben. Érdemes a pelletet ezzel bekavarni, az etetőanyaghoz való hozzáadás mellett.

Csomagunkat választva, a csaliról se kell tovább gondolkodni, mivel egy 8 mm-es Benzár Method Smoke is bekerült a válogatásba, természetesen a nyár legjobb, chilis kolbászos, vörös változatában. Állaguk alkalmassá teszi őket a csalitüskén és a hajszálelőkén való felkínálásra is, így tökéletesek a method módszer mellett, a nagyobb, pellet kosaras szerelékek mellé fűzve is.

Plusz etetőanyagos szett révén, egy impozáns és praktikus méretezésű 12 literes logózott Benzár vödör is az összeállítás része, garantálva a tökéletes bekeverési alkalmatosságot.

Tökéletes nyári keveréket keresőknek és Benzár Mix kedvelőknek kiváló választást garantáló recept és öszeállítás.

A szett teljes tartalma:
- 1 csomag Benzár Seria Method XL chili-kolbász
- 1 csomag Seria Method Mix chili kolbász
- 1 csomag Benzár Attractor csípős fűszeres aromakoncentrátum
- 1 doboz Benzár Method Smoke chili-kolbász Wafter Dumbell 8mm
- 1 csomag Benzár Method Pellet fokhagyma 2mm
- 12 literes Benzár vödör

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó