A termék jelenleg nem elérhető.
BENZÁR MIX TURBO POP UP COCKTAIL
BENZÁR MIX TURBO POP UP COCKTAIL

Benzár Turbo Popup Cocktail

Popup, dumbell, pellet, lebegő bojli, esetleg párna? Ha ebben a legkülönfélébb szituációk lefedésére alkalmazható csalitengerben már Te sem tudsz kiigazodni vagy egy hirtelen ötlettől vezérelt horgászathoz választanál horogcsalit, tökéletes megoldás lesz számodra is legújabb termékünk, a Benzár szortimentben.

A Cocktail elnevezést kapott lebegő tulajdonságú csalikat tartalmazó variáns, egy multifunkciós alternatíva, mondhatni minden vízterületre, amivel nyugodtan el lehet indulni horgászni, akár többféle módszerrel is.

A tégely a nevéből is asszociálva, különböző méretű (4 – 16 mm között) és formájú csalikat tartalmaz, az egyszerű golyótól, a különlegesebb pelletszemekig, természetesen vegyes színösszeállításban.

A kevert változatoktól kezdve, megtalálhatóak a tégelyekben alap, pasztell és élénk színű popupok is, lehetőséget adva a legsokrétűbb felhasználási körhöz.

A method technika mellett, fenekező módszerhez is tökéletes választás, azon horgászoknak, akik szeretnek a végletekig kísérletezni, az áhított kapások érdekében.

SBS EUROSTAR BOJLI 1KG+50ML BAIT DIP
4 490 Ft
SBS CSL HOOKERS
2 490 Ft
SBS DARK FIREFLYS POP UPS
3 490 Ft
SBS EURO SHELF LIFE POP UPS
1 290 Ft
SBS PREMIUM BOILIE WAFTERS
1 990 Ft
SBS PREMIUM POP UPS
3 490 Ft
Ponty Lakoma: csalizási tippek pontyhorgászathoz
Megjelent: 2021-04-16 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Ebben az írásomban szeretnék némi támpontot adni arra vonatkozóan, hogy hogyan is látok neki egy kora tavaszi horgászatnak, mely csalogató anyagokat részesítek előnyben és milyen formában igyekszem felkínálni azokat! Természetesen mindenki számára van egy alapvető elképzelés, ...

Nincs kapcsolódó videó