A termék jelenleg nem elérhető.
BENZÁR VÖDRÖS SZETT
BENZÁR VÖDRÖS SZETT

Benzár vödrös szett

Kiváló minőségű, friss alapanyagok garantálják, hogy a Benzár Mix Turbo Soluble 10mm bojli horogra csalja a várva várt pontyot vagy amurt, még kapásszegény időszakokban is. Ebből található a szettben 3 csomaggal is, mely kitűnő alternatíva időszaktól függetlenül, többféle vízterületen is.

Oldódó tulajdonságánál fogva már a vízbe érés után nem sokkal elkezdi magából árasztani az illat és íz anyagokat, amit egészen a teljes feloldódásig folytat, ez nagyjából 3-4 órát vesz igénybe.

A 8mm-es Benzár Waftersek már sok horgásznál bizonyítottak! Az új 14mm-es méret lehetőséget ad a feeder horgászok számára a halak méretének szelekciójához, de ez a csali a bojlisok számára is megfelelő alternatíva lehet, mivel balanszírozott szerkezete által, jobb esélyünk lehet az övatosabban táplálkozó halak megfogására is. Ebből is tartalmaz szettünk 2 dobozzal.

Hihetetlen töménység, nagyon magas minőség és rendkívüli fogósság jellemzi a Benzar Bait Liquid-eket. Ezek, a fél literes kiszerelésben kapható folyadékok, nem is igazán aromák, hanem sokkal többet annál! A család kilenc tagot számlál, melyek között markáns különbségek vannak. Ezen kiváló tulajdonságú koncentrátum is bővíti szettünk sokoldalúságát, mivel az aromák kiemelt jelentőséggel bírnak jelen időszakban.

Végül pedig, 3 doboz igazi különlegesség bővíti ezen vödrös szett tartalmát, a Method Flame!

Benzár Zsolt ismét kitalált valamit, de nem is akármit!

Egy adalékanyagot, mellyel eredményesebbé tehetjük horgászatainkat. Nem véletlen a névválasztás sem, Flame (láng), mert a vízbe érve ezek az oldódó pellet szemek egy olyan felhőt képeznek az etetőkosarunk körül, melyben a halak bátrabban táplálkoznak.
Főként method horgászatra lett kifejlesztve, de hagyományos kosárban is megállja a helyét. 

Keverjünk feláztatott mikorpelletjeinkhez egy kis mennyiséget (10-30%), ezzel biztosítjuk a fenékre érés után a megfelelő nagyságú felhő kialakulását.
Még jobb, ha a method kosár megtöltése után, a pelletek tetejére, vagy az etetőanyag tetejére még rátöltünk ebből a csodaszerből. 

*A kép illusztráció, a csomagban lévő termékek ízesítései eltérhetnek a képen láthatóaktól.

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó