CARP EXPERT EXTREME TELE BOT
CARP EXPERT EXTREME TELE BOT

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Szállíthatóság
Szállíthatóság

Termékleírás

Carp Expert Extreme Tele bot

Ahogy a neve is utal rá, extrém körülmények között is kiválóan helytáll a Carp Expert Extreme Tele, legyen szó rablóhalazásról, folyóvízi horgászatról vagy akadóban történő pontyhorgászatról. A bot 2 méretben is elérhető, így mindenki ki tudja választani a meghorgászni kívánt távhoz a megfelelőt.

A bot a végletekig terhelhető IM6-os karbonból készült, amit rendkívül kopásálló Sic gyűrűsorral láttak el. Utóbbi miatt a fonott zsinórral történő horgászathoz is megfelel.

A nyél csúszásmentes, plusz EVA betéteket kapott, ami biztosítja a kényelmes fogást mind dobás, mind pedig fárasztás közben.

Klasszikus csavaros orsótartójába nyugodtan felhelyezhetők a nagyobb méretű orsók is, mellyel akár nagyhalas horgászat is kivitelezhető.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott, kiváló ár-érték aránnyal ellátott, kellően erős, tökéletes univerzális horgászbot.


24. általános Az IM6-os karbon anyag megjelenésével a horgászbotok súlya jelentősen csökkent. A kecsesebb botok kényelmesebb és gyorsabb, ezáltal eredményesebb használatot biztosítanak. Mindezt úgy, hogy eközben nem maradnak el a hasonló kategóriájú üveg kompozit botok erejétől.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
3. SIC általános A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.

Általános használati utasítás - Teleszkópos bot

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
13048-300 CXP EXTREME TELE BOT 50-100G 3,00M 10 490 Ft 3 m50-100 gB97 cm335 g
13048-360 CXP EXTREME TELE BOT 50-100G 3,60M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 10 990 Ft 3,6 m50-100 gB96 cm388 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

KAMASAKI TELE POWER BOT
8 690 Ft
KAMASAKI THUNDER 3,50M 50-100G BOT
5 690 Ft
KAMASAKI SUPER TELE BOT
3 990 Ft
KAMASAKI JUNIOR TELE BOT
2 390 Ft
KAMASAKI GYEREK SZETT ZSEBPECÁVAL
4 990 Ft
ARNO HS TELE BOT 1,6M
1 290 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó