CARP EXPERT HELICOPTER GUMISTOPPER
Termékleírás

Carp Expert Helicopter Gumistopper

A CXP kínálata mindig is jeleskedett hasznos aprócikkek terén, mely megkönnyítette a horgászok életét, vagy jó fogási eredményekhez vezethette Őket. Jelen termék is egy ilyen praktikumként szolgál, mely előnyeit távoli dobásoknál, illetve iszapos terepen lehet élvezni, mivel csalink általa nehezebben fog elmerülni a mély iszapban.

A szerelék lényege, hogy egy fix ólmot kell helyezni a zsinórunk legvégére, ez forgós kialakítású legyen. A végólom feletti részre kell a stoppert felhelyezni, majd beállítani a kívánt távolságot. A horogelőkét a 2 gumi közötti forgóra kell ráhelyezni, majd a végére ráhúzni a műanyag kupakot, mely dobás közben kissé merevebb tartást, stabilitást ad a szereléknek.

A szerelék bejuttatásakor a kiválasztott végólom miatt nagyobb távokat lehet elérni, miközben a felcsalizott előkénk a helikopter rotorjához hasonlóan pörög, úgy, hogy mindeközben a horog fennakadásának esélye közel a nullára csökken. A helikopteres szerelék elkészítése nagyon könnyen elsajátítható, az általa nyújtott előnyöket kamatoztatva, a távoli gubancmentes dobások láttán nagyon könnyen megkedvelhető. Az eredmény igazolni fogja a szerelékbe vetett hitet!

A termék felhasználása bojlis és általános csalizásnál is kiváló, de csak a képzelet szab határt a további módokra, például egy vízközti süllőző szerelék ötletes eleme is lehet.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Anyaga Kiszerelés
79017-100 CARP EXPERT HELICOPTER GUMISTOPPER 450 Ft 150 Ft/DB Helicopter stopperFém + gumi3 db/csomag

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

BOJLISTOPPER KERETEN
170 Ft
BOJLITŰ GUMINYELŰ
420 Ft
BOJLIFÚRÓ STOPPERTÁROLÓS
690 Ft
390 Ft
GUMIGYÖNGY ET
250 Ft
ET LEBEGŐ STOPPER
310 Ft
BOJLIFŰZŐ TŰ 15CM
200 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó