A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT NEO RUNNER 6000 ORSÓ
CARP EXPERT NEO RUNNER 6000 ORSÓ

Carp Expert Neo Runner 6000 orsó

A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál. Ezen nyeletőfékes orsó is ezt a szegmenst bővíti, de a rablóhalasoknak is jó alternatívát nyújthat.

A 6000-es mérete kompaktnak mondható, nem túlméretezett, dobja kúposított. Az alábbi módszerekhez biztosít remek megoldást: Method feederezés. Abban az esetben, ha a halak a part közelében táplálkoznak, akkor is kiválóan megállja a helyét. Nem túlságosan nehéz (427 g), így finomabb, könnyebb horgászbottal is használhatjuk. Nem fogja elrontani annak súlyelosztását.

Főként medium és medium-heavy pálcákon fog jó szolgálatot tenni. Hagyományos fenekező, illetve rablóhalas horgászat, akár egy teleszkópos horgászboton. Egyszerű, megbízható szerkezet, így nyugodtan használható hagyományos kétrészes, vagy akár teleszkópos horgászbotokon.

Megfelelő zsinórkapacitása van ahhoz, hogy még vastagabb (0,30 mm-es) zsinórokkal is bevethessük. Nyeletőfékes funkciója a pontyok húzós kapása mellett, rablóhalas pecákon is jó szolgálatot tehet. Finomabb, vékonyabb bojlis botokon is megállja a helyét.

Ha nem muszály 100 méter felé dobni, de fontos a nyeletőfék, vagy a megbízható szerkezet, akkor miért rontanánk el botunk súlyelosztását indokolatlanul nagy és nehéz orsókkal? Csak tegyük fel a Carp Expert Neo Runner 6000-et és élvezzük a horgászat kényelmét.

A technikai paramétereit tekintve, átlagos áttétellel rendelkezik, megfelelően vastag acél tengellyel és precíz illesztésű hajtókarral. Ha kipróbáljuk ezt az orsót, egyből láthatjuk, hogy mindegyik felsorolt módszerhez és felhasználási módhoz alkalmas lesz, és jól fog szolgálni a vízparton.

Tapasztalattól függetlenül, minden horgásznak megfelelő választást nyújthatnak a Neo széria tagjai.

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft
Fókuszban a Neo Runner
Megjelent: 2017-05-03 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Ahogyan azt már előző orsópróbás cikkeinkből láthattátok, a Carp Expert Neo szériájával történő célzott pontyhorgászat egy kis időre sem állt meg. Mai írásunkban a soron következő orsó bemutatása következik, a CXP Neo családjának leguniverzálisabb darabjával ismerkedhettek ...

Magazin2018 január
Megjelent: 2018. február 01.
Az évet máris újdonsággal indítjuk, méghozzá most a Benzár Mix nem régen piacra dobott Bikolor pelletjével. A feederezésre idejében fel kell készülni, kérdés egy komplett felszerelés, mennyiből állítható össze? Nos erre is választ kapunk a mostani magazinunkban. Az etetőhajó sokak kedvence, azonban kevesen tudják, hogy manapság már olyan funkciókat rejthet egy etetőhajó amivel, a horgászat pontosabbá,  és ezáltal hatékonyabbá is válhat.