A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT NEO THERMO RUHA
CARP EXPERT NEO THERMO RUHA

FONTOS!!!

Megrendelés előtt kérjük tekintse át a szöveg alján található MÉRETTÁBLÁZATOT!

A téli horgászatoknak megvan a maga varázsa, hiszen a leghidegebb napokon biztosan nem kell tumultustól tartanunk még az intenzíven telepített tavakon sem, így élvezhetjük a vízparti lét minden szépségét. Persze az előző állítás csak akkor állja meg a helyét, ha mindezt a megfelelő öltözetben tesszük, és nem arról szól a parton töltött néhány óra, hogy dideregve várjuk a kapást miközben a meleg szobára és a kandalló közelségére vágyunk. Szerencsére ma már nem kell két-három nadrágot egymásra vennünk ahhoz, hogy az említett komfortérzet meglegyen, hiszen elég, ha szétnézünk a piacon egy megfelelő thermo ruha után kutatva.

A Carp Expert kínálatában nemrégiben megjelent Neo öltözet például egy remek választás lehet bárki számára Nem csak meleg, kimondottan jól is néz ki! Természetesen a Carp Expert Neo ruha vízálló. A kabáton két külső zseb van, melyek cipzárasok, így alkalmasak értékeink és horgászigazolványunk biztonságos tárolására. A Carp Expert Neo thermo ruha a fentebb felsorolt követelmények mindegyikének megfelel, hiszen egy igazán kényelmes, vízhatlan, megfelelő légáteresztő képességgel bíró öltözet.

A gondos tervezésnek köszönhetően kényelmes viseletet biztosít a késő őszi, fagypont körüli hőmérsékletekben, de akár -20 fokig is biztonságosan ellenáll az idő viszontagságainak. A ruhának két része van, egy kantáros alsó, illetve egy klasszikus kabát, melyen egy sor ötletes megoldás is megfigyelhető. Ezek egyike a hosszított hátsó rész, amelynek köszönhetően kizárt, hogy a szél befújjon a nadrág és a kabát közé.

Ennek az apróságnak köszönhetően derekunk védelme maximálisan biztosítva van még a legnagyobb szélben és esőben is! A kapucnit teljesen felcipzárazva arcunk védelme is biztosított.

A nadrágon található kantáraknak köszönhetően testmagasságunktól függően beállíthatjuk a kívánt feszességet, míg a szárak hátsó kialakításának köszönhetően abban is biztosak lehetünk, hogy azok nem fognak lecsúszni a vállunkról mozgás közben. A nadrág egészen a mellkasunkig felér, így testünk középső része duplán is védve van a hidegtől.

A nadrág kantárai kapcsokkal rögzíthetők, hosszuk pedig természetesen állítható. Hátsó kialakításuknak köszönhetően mozgás közben sem fognak lecsúszni a vállunkról. Az alsó egészen a mellkasunkig felér, így derekunk garantáltan nem fog fázni! Csizmákra és bakancsokra egyaránt rá lehet húzni a szárakat, a cipzárnak köszönhetően pedig kellően passzosan is fognak állni azokon.

NAVITAS WOMENS JOGGA ZÖLD MELEGÍTŐNADRÁG
13 990 Ft
NAVITAS CORE JOGGERS ZÖLD MELEGITŐNADRÁG
13 990 Ft
NAVITAS SCOUT 2.0 ZÖLD DZSEKI
39 990 Ft
NAVITAS HOODED SOFT SHELL 2.0 ZÖLD DZSEKI
34 990 Ft
NAVITAS CORE HOODY ZÖLD KAPUCNIS PULÓVER
16 490 Ft
NAVITAS WOMENS HOODY ZÖLD-RÓZSASZÍN PULÓVER
16 490 Ft
Éhes csukák között
Megjelent: 2020-01-30 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Kétség sem férhet hozzá, a rövid, monoton hétköznapokon is a vízen töltött órák dobhatják fel a horgászok téli hangulatát. Különösképpen így van ez a kincseket rejtő zalai dombok között, ahol télen is olyan csukás kalandok várhatnak ránk, amit bárhol és bármikor megirigyelnének. ...

Viszlát február
Megjelent: 2019-03-13 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Jó szokásához híven az utolsó téli hónap telt el ismét a leglassabban, már-már fizikai fájdalmat okozva a márciusi enyhülésre áhítozóknak. A jégvesztét követően a tartós fagyok elmúltával a jelentős csapadékmennyiség jelentkezett nehezítő körülményként, ám a hozzám ...

Fókuszban a Carp Expert Neo Thermo ruha
Megjelent: 2019-01-11 | Forrás: Halmos Mihály | Tesztek

A vastag téli öltözetekkel szemben teljes joggal várjuk el a legalapvetőbbeket: védjen a hideg ellen, legyen vízhatlan, a fölösleges meleget, amely pára formájában csapódna le a rétegek alatt, eressze át és ne akadályozzon minket a szabad mozgásban. Az ősz utolsó hónapjában debütáló ...

Téli horgászatokhoz öltözve
Megjelent: 2018-12-05 | Forrás: Energo Team | Írások

A téli horgászatoknak megvan a maga varázsa, hiszen a leghidegebb napokon biztosan nem kell tumultustól tartanunk még az intenzíven telepített tavakon sem, így élvezhetjük a vízparti lét minden szépségét. Persze az előző állítás csak akkor állja meg a helyét, ha mindezt a megfelelő ...

A tél közeleg, készülj fel rá megfelelően
Megjelent: 2018-11-14 | Forrás: Energo Team | Írások

A téli horgászatoknak megvan a maga varázsa, hiszen a leghidegebb napokon biztosan nem kell tumultustól tartanunk még az intenzíven telepített tavakon sem, így élvezhetjük a vízparti lét minden szépségét. Persze az előző állítás csak akkor állja meg a helyét, ha mindezt a megfelelő ...

Téli horgászatok
Megjelent: 2018-11-14 | Forrás: Szabó Bence | Írások

A téli horgászatoknak megvan a maga varázsa, hiszen a leghidegebb napokon biztosan nem kell tumultustól tartanunk még az intenzíven telepített tavakon sem, így élvezhetjük a vízparti lét minden szépségét. Persze az előző állítás csak akkor állja meg a helyét, ha mindezt a megfelelő ...

Energofish magazin 2019 november
Megjelent: 2019. november 20.
A legfrissebb Energofish Magazinban is sok apó hasznos dolgokat tudhatunk meg. Folytatódik Bokor Károly pergető rovata, Halmos Mihály egy különleges csalit ajánl a figyelmünkbe. Csörgő Tamást kedvenc horgászvizén látogatjuk meg, Lukácsi Béla pedig a csukázáshoz ad hasznos tippeket.
Energofish magazin - 2019 január
Megjelent: 2019. január 31.
A tavasz közeledtével, természetesen már minden horgásznak pezseg a vére. Mi is így vagyunk ezzel, de már a felkészülés jegyében új termékeinkről is ízelítőt adunk. Ez mellet egy igazi élménypecába is betekinthetünk, Benzár Zsolt segítségével.
Magazin 2018 november
Megjelent: 2018. november 22.
Megjelent a Carp Expert kínálatában az Enzymax amely egy csírázatott magot jelent ennek jelentőségéről és előnyeiről hallhatunk a műsorunkban.   A hidegre felkészülvén, az új Neo thermoruhát is megismerhetik, nézőink.   Lukácsi Béla legújabb 8 szálas fonott zsinórt mutatja be amely nem csak a pergető horgászok kedvence lesz.   Benzár Zsolt, egy hangulatos folyóvízi Bolognai botos horgászat hangulatát próbálja átadni nekünk.     Ismét egy etetőanyag receptet is mutatunk, ami az intenzív vizeken működik igazán jól.