CARP EXPERT PRACTIC SZERELÉKES TÁSKA
Termékleírás

Carp Expert Practic szerelékes táska

Ha meguntad a csalik, aromák, kosarak és apró kiegészítők rendezetlenségét, akkor a Carp Expert Practic szerelékes táskája kitűnő választást fog garantálni.

A Practic, a nevéből is adódóan, egy igazán ötletes és kompakt megoldás azon felszerelések tökéletes elhelyezésére, mely egy rapid horgászat bázisát képezik. Kialakításának köszönhetően, a belső nagyobb tér a végszerelék darabosabb elemeit foglalhatja magában, mint etetőkosarak, ólmok és dobozos csalik, esetleg egy kevés etetőanyagnak is promt megoldást nyújt.

A 2 oldalsó végén 2 cipzáros és 2 hálós hely is bővíti kelléktárát, melyben akár ollók és egyéb szerelék kötéshez tartozó termékek is elférnek.

A táska frontoldala is igazán ötletes, a lenyitható és elülső zsebnek hála, ami az előketartók tökéletes bázisát fogja tökéletesen eszközölni.

Méretei: 38x25x22 cm

Vállpánt és kézi fogórész is található rajta, így tökéletes és kényelmes a szállíthatósága, versenyhorgászoknak is ajánlott kiegészítő.
 



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Anyaga
73301-310 CARP EXPERT PRACTIC SZERELÉKES TÁSKA 38X25X22CM 10 490 Ft Practic38x25x22 cmOxford

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

SONIK SK-TEK BOJLIS TÁSKA
27 990 Ft
SONIK SK-TEK APRÓCIKKES TÁSKA
5 990 Ft
SONIK SK-TEK BOJLISZÁRÍTÓ TÁSKA
7 990 Ft
SONIK HŰTŐTÁSKA
10 690 Ft
SONIK SK-TEK COOLBAG HŰTŐTÁSKA
22 990 Ft
CARP EXPERT PRO METHOD SZERELÉKES TÁSKA
15 490 Ft
Téli feederezés lépésről lépésre
Megjelent: 2021-11-25 | Forrás: Frankó Zoltán | Írások

Egyre többen horgászunk télen, a feederes technika fejlődése, a finomra hangolt felszerelések, a remek etetőanyagok meghozzák a sikert, este egy meleg tea mellett örömmel gondolunk vissza a horgászattal töltött órákra, feltöltődve mehetünk másnap munkahelyünkre. Ahogy horgászvizeink ...

Matchbotos pontyozás
Megjelent: 2021-07-23 | Forrás: Frankó Zoltán | Írások

Hírtelen megjött a nyár és vele a rettentő meleg. 38 C○-fok árnyékban. Megállok a holtág partján. Próbálok árnyékba parkolni. Késő délután van, estébe nyúló matchbotos pontyozást terveztem a Gyálai-holtág Görbe szakaszán, a magas part és a fák árnyékában jobb, mint ...

Nincs kapcsolódó videó