A termék jelenleg nem elérhető.
CXP ENZYMAX CSÍRÁZTATOTT BÚZA 1,5KG
CXP ENZYMAX CSÍRÁZTATOTT BÚZA 1,5KG
Újdonság a csalik terén, Enzymax! A magokat egy szabályozott folyamat során csiráztatjuk és akkor állítjuk meg a folyamatot, amikor a szemekben a legnagyobb koncentrációban vannak jelen az enzimek, fehérjék és ásványi anyagok. Ekkor kerülnek csomagolásra, melynek köszönhetően megőrzik enzim telítettségüket. A halak számára így biztosítanak kihagyhatatlan táplálékot. Sokkal eredményesebb, mint a főzött vagy száraz takarmány szemek, melyek tápértéke meg sem közelíti a csíráztatott magokét. Ezáltal a halak is jobban szeretik!
A csali látványra sem utolsó, mivel a magból kibúvó, élénk színű csíra ellenállhatatlan látványt jelent a halaknak.
Az Enzymax 1,5 kg-os búza kifejezetten etetésre van kitalálva! Legjobb felhasználási módja az alapozó etetés kialakítása során kínálkozik. Beszórhatjuk önmagában is, de kombinálhatjuk más magvakkal bojlival. Az apró búza szemek hamar odavonzzák a keszegeket és kárászokat, majd pedig a sokadalomra felfigyelve megérkeznek a pontyok is. A búza ezeken felül az amurok legkedveltebb csemegéje. Porszívóként veszik magukba a jobbnál jobb falatokat. Ha kifejezetten amuros vízre megyünk és amurra horgászunk nagy mennyiségű Enzymax maggal szerelkezzünk fel!
Az Enzymax búza a következő ízesítésekben kerül forgalomba:
- Eper-Hal: Egész évben fogós és csalogató ízesítés. Piros színének köszönhetően nem zavaró a halak számára ám mégis felkelti azok figyelmét.
- Fűszeres-Krill: Egy titkos favorit kombináció, mely ritkaságnak számít a csalik terén. A krill jellegzetes illata és a fűszeresség főként nyáron, ősszel és télen vonzza a halakat. Ezt a változatot érdemes hosszabb horgász túrákra is magunkkal vinni.
CARP EXPERT KUKORICA
1 290 Ft
CARP EXPERT HOLIDAY MIX
1 590 Ft
CARP EXPERT NATÚR KENDER
2 190 Ft
TÍMÁR MIX PÖRKÖLT ŐRÖLT KENDERMAG
2 690 Ft
CARP EXPERT ETETŐ MIX
1 190 Ft
CARP EXPERT SEVEN MIX
1 890 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó