A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT NEO LONGCAST BOJLIS SZETT
CARP EXPERT NEO LONGCAST BOJLIS SZETT

Carp Expert Neo Longcast bojlis szett

Igényesen összeválogatott bojlis szett, azoknak akik magasabb szintre szeretnék emelni felszerelésüket és tudásukat! A távdobó bojlizás alapja a bot és az orsó tökéletes összhangja!

 A távdobás technikai feltételeinek a horgászbot szempontjából három sarkalatos pontja van: - Könnyűnek kell lennie, hiszen minél nagyobb lendületet kell vinni a dobásba.
- Erősnek, gerincesnek kell lenni, mivel hihetetlen terhelést kap egy-egy dobás során, és a gerinces horgászbot tudja csak olyan erővel "kilőni" végszerelékünket, amivel viszonylag könnyedén 100 méter fölé dobhatunk.
- Nagyméretű gyűrűsorral kell rendelkezni, hiszen a nagyobb gyűrűkön könnyebben fut ki a zsinór és a hatalmas keverőgyűrű nem szűkíti le hirtelen a távdobó orsóról lefutó zsinór keresztmetszetét. A Carp Expert Neo Long Cast minden fenti kívánalomnak megfelel, mivel IM10-es carbonból épül fel, ami a gerincességet és a könnyedséget (340g) adja. Gyűrűsora 50-es keverővel indul, hogy bármekkora távdobó orsóval párosíthassuk. 3 részes kivitelben készül, ami kiváló szállíthatósággal ruházza fel.

A Neo Cast 150+ távdobó orsó került jelen szettbe a bothoz, mely tökéletes párost alkot.  Az extra nagy, kúpos és magas dobnak köszönhetően könnyedén pereg le róla a rajta lévő monofil, vagy fonott zsinór.
5+1 csapágy biztosítja a kellően sima futást, és a megfelelő zsinórmennyiség felszedéséről a picit több, mint 4,1:1-es áttétel gondoskodik.
Rengeteg zsinór fér rá, így aki megpróbálná a behúzós, bojlis módszert vele, úgy hajrá, minden további nélkül megteheti.
Extra lassú dobemeléssel rendelkezik, így a menetek párhuzamosan egymás mellé kerülnek és a dobás során extra métereket nyerhetünk.
Fékje, gyorsfékes, melyet egy tekeréssel kilazíthatunk, vagy a megfelelő keménységre húzhatunk.

Hogy tökéletes legyen a szett, 600 m, 0,30-as Carp Expert Camou főzsinór is jár az orsóhoz.
A végszereléket pedig egy süllyedő zsinórral kombinált ólomkapcsos Carp Expert bojlis szerelék és Carp Expert Bojli Rig alkotja 4-es méretben

Végül pedig, hogy a hajszálelőke se maradjon üresen, 1 doboz The One csalizó bojli is a szett része, mely megemelt aminosav és aroma tartalmának köszönhetően ellenállhatatlan a halak számára.

A szett teljes tartalma:
- Carp Expert Neo Longcast 360 cm 3,5lbs 3 részes bojlis bot 
- CXP Neo Cast 150+ orsó
- 600 méter Carp Expert camou zsinór
- 1 csomag CXP süllyedő szerelék
- 1 csomag CXP Classic bojlis előke
- 1 doboz The One csalizó bojli
 

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
SONIK VADERX RS 3-ROD KIT
165 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó