CXP NEO METHOD FŰZŐTŰ SZETT SOFT PELLET
Termékleírás

Kifejezetten method horgászathoz készítettünk egy olyan fűzőtűt és egy fúrót, melyek nagyban megkönnyítik a csali felfűzését a hajszálelőkére.
A csali fúró főként kemény csalikhoz való, vagy popupokhoz, ahol nem elég beleszúrni a fűzőtűt, mert könnyen szétrepedhet, vagy bele sem megy.
A hegyes, tű kiképzésű fűzőtű a második alkotó elem, mely tökéletes választás puha pelletekhez, popupokhoz, mivel nagyon vékony, könnyen behatol a csaliba és nem roncsolja annak szerkezetét. Nincs más dolgunk, mint a hajszálelőke fülét beleakasztani és visszahúzni a csalin.
Ergonomikus műanyag fogantyúval rendelkezik, melyet érdesített felülete csúszásgátlóvá tesz. Még nedves, halnyálkás kézzel is biztosan tudjuk fogni és használni.
A fogantyú végén kis fül került kialakításra, melybe madzagot kötve fel tudjuk akasztani, hogy mindig kéznél lehessen. Feltűnő sárga színének köszönhetően nem hagyjuk a fűben horgászat után.
Acél anyaga, kiváló minőségének köszönhetően törésre kevésbé hajlamos, mint elődjei.


Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár
80204-004 CXP NEO METHOD FŰZŐTŰ SZETT SOFT PELLET 1 190 Ft


BOJLISTOPPER KERETEN
170 Ft
BOJLITŰ GUMINYELŰ
420 Ft
BOJLIFÚRÓ STOPPERTÁROLÓS
690 Ft
390 Ft
GUMIGYÖNGY ET
250 Ft
ET LEBEGŐ STOPPER
310 Ft
BOJLIFŰZŐ TŰ 15CM
200 Ft
Fűzőtő kalauz
Megjelent: 2019-03-26 | Forrás: Szabó Bence | Írások

A fűzőtűk használatát bizonyára mindenki ismeri, hiszen hosszú évek óta könnyítik meg a csalizást mind a bojlis, mind pedig a feeder horgászok számára. Ugyanez elmondható a bojlifúrókról is, melyeknek hála a kemény, eredetileg át nem szúrható pelletekkel történő csalizás ...

Fókuszban a Benzár Method Egg!
Megjelent: 2019-02-22 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Már az első megosztott fényképek és videók után is hatalmas érdeklődés övezte a Benzár Method Egg névre keresztelt 2019-es újdonságot, hiszen egy olyan csaliról van szó, amely abszolút egyedülálló, nemcsak a halak, hanem a horgászok számára is valódi újdonság. Aztán a megosztott ...

Nincs kapcsolódó videó