A termék jelenleg nem elérhető.
OUTDOOR ROZSDAMENTES ZSEBKÉS
OUTDOOR ROZSDAMENTES ZSEBKÉS

Outdoor rozsdamentes zsebkés

Anyaga strapabíró rozsdamentes acél, mely egy igazán erős nyéllel párosul. Campingezéshez, kiránduláshoz is tökéletes. Könnyen és gyorsan kinyitható és összecsukható. Megfelel minden olyan kívánalomnak, melyet a horgászat állít felé. Kis helyen elfér, tehát szállíthatjuk a horgászdobozban, de akár zsebben is, hogy mindig nálunk lehessen.

Jól jöhet a felszerelés összeállítása során is, amikor, csak egy zsinór darabot kell elvágni, de helyt áll abban az esetben is, ha a csónakunk vastagabb kötelét akarjuk vele rendszerezni.

Jól érzi magát, ha a tábortűzre készülő szalonnán hatol át, de nem ijed meg, ha halat akarunk vele felpucolni. Tisztítása roppant egyszerű, csak mossuk le vízzel, szárítsuk meg napon és tegyük el.

Rozsdásodni nem fog a penge sem és a nyél, illetve azok alkatrészei sem. Aki egy sokoldalú, kompakt horgászkést keres, ne habozzon sokáig!

OUTDOOR TŐR MŰANYAG TOKKAL 21CM
1 690 Ft
OUTDOOR KÉSÉLEZŐ
2 290 Ft
CUDA TITANIUM NITRIDE 6 FLEX FILÉZŐ KÉS
6 490 Ft
CUDA TITANIUM NITRIDE 9 FLEX FILÉZŐ KÉS
7 990 Ft
CUDA TITANIUM NITRIDE 6 FILÉZŐ KÉS
6 990 Ft
CUDA TITANIUM NITRIDE 4 FILÉZŐ KÉS
5 990 Ft
Karácsonyi ajándék ötletek - 1. rész
Megjelent: 2019-11-27 | Forrás: Őze Dániel | Hírek

A karácsonyi készülődésre mindenkinek megvannak a saját praktikái és szokásai, aminek része az ajándékok beszerzése is. Van, aki hónapokkal előbb már beszerezte ezeket, és díszes csomagolásban várják a december végét, de sokak még nem jutottak el az ajándékok megvásárlásáig. ...

Praktikus kiegészítők az őszi szezonra
Megjelent: 2019-10-05 | Forrás: Őze Dániel | Írások

Az ősz sok horgász számára a legjobban várt időszakok egyike. Többféle szemszögből megközelíthető ennek ténye, ami kiteljesedhet az igazi pergetőszezon beálltával, de az igazán nagy pontyok is ezen időszakban keríthetőek horogvégre legnagyobb eséllyel, akár az éj leple alatt. ...

Nincs kapcsolódó videó