A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI RUBIN BOLO
KAMASAKI RUBIN BOLO

Kamasaki Rubin Bolo

A folyamatosan fejlődő és megújuló, a horgászok által igazán közkedvelt Rubin széria minden tagjára a könnyedség, jó ár-érték arány és megbízható kivitel jellemző. Ezen szériát bővíti jelen Rubin Bolo változat is, mely IM6-os karbonból készült igazán kedvező funkcionalitású bolognai lett, a folyóvízi vagy tavi úszós horgászat szerelmesei számára.

A technológia fejlődése miatt egyre kisebb súlyú és jobban terhelhető karbon alapanyagú botok érhetőek el, melyek a kompozit botokhoz képest, sokkal kedvezőbb kezelhetőséget tesznek lehetővé. Ezen tényező létjogosultsága itt is jelen van, mégpedig IM6-os anyag felhasználása által, melynek köszönhetően, a kecses kivitel mellett, a botok kellő erőtartalékai is biztosítottak lettek.

Az első tag eleje természetesen csúszásmentes bevonatot kapott a széria mindegyikén, így garantált a stabil tartás, akár vizes kézzel megfogva is.

A Rubin Bolo egy eseményteljes keszeghorgászattól, a kisebb pontyokon-márnákon át, szinte minden hallal megbírkózik. Jól dolgozó blankja támogatja ebben, mely utolsó tagján egy csúszógyűrű is helyt kapott, természetesen az összes többivel egyetemlegesen, Sic betéttel ellátva.

Az orsó stabil tartásáért pedig egy tökéletese békazáras orsótartó felelős a szérián.

Kiváló választás kezdő és középhaladó horgászok számára. Egy percíz fékrendszerű orsóval kombinálva, akár hosszú éveken keresztül hű társ lehet úszós pecák során.

ENERGOTEAM VIKING BOLO
3 190 Ft
ENERGOTEAMT BLADE BOLO
36 990 Ft
BENZAR ALLROUND BOLO
27 990 Ft
WFT TROTA STYLE BOLOGNAI BOT
24 990 Ft
19 990 Ft
BENZAR RIVER BOLO
43 990 Ft
KAMASAKI RIVER BOLO
7 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó