A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI HARCSÁZÓ SZETT
KAMASAKI HARCSÁZÓ SZETT

Kamasaki harcsázó szett

A harcsák megfogása és a rájuk való horgászat mindig élvezetés és izgalmas időtöltés. A hazai vizek legnagyobb ragadozója 100 kg feletti méreteket is elérhet, ami e módszer izgalmait fokozza, sose lehet tudni mi akad a horogra. De nem mindegy, hogy mivel vesszük üldözőbe e ragadozókat. Erre egy megfelelő tavaszi összeállítás ez a Kamasaki harcsázó szett, ami a kezdő harcsásoknak is kitűnő alternatívát ad.

A harcsa általában márciustól kezd aktívabban táplálkozni. Ezen időszak után, a helyismeret mellett, ha van egy adag szerencsénk, beleakadhatunk szinte bármibe. A szerencsefaktor után már "csak" ki kell fárasztanunk ezt a nemes ellenfelet, amihez nem mindegy, hogy milyen felszerelést használunk.

Szettünk gerincét egy 100-200g-os Kamasaki Big Fish bot alkotja, mely kompozit anyagának köszönhetően rendkívül jó teherbírási értékekkel rendelkezik, emellett a külseje is kiváló dizájnnal van felvértezve.

A bot csavaros orsótartója biztosan fogja tartani a szetthez járó Blue Metal 7000-es orsót, mely masszív kialakításának hála, megbírkózik a nagyobb bajszosokkal is. Fékrendszere masszív kialakítású. Az orsótest erős graft, a dob pedig természetesen fém.

A szerelék elkészítéséhez, tartalmaz a csomag egy Kamasaki csúszós kialakítású úszót is, melyet csak fel kell fűzni a főzsinórra, alul felül meg kell ütköztetni és a zsinór végére egy ólmot kötni. Ha valaki szeretné, még egy külön úszót is felhelyezhet a főzsinórra, így közvetlenebbül értesülhet a kapásról és kishallal használva gubancolódni is kevésbé fog.

Ezenkívül tartozék 100 méter 0,30mm-es Super Braid fonott és egy csomag harcsázó horog is, így csak a csaliról kell horgászat előtt gondoskodni. A szett a szerencsén kívül szinte mindent tartalmaz, ami egy izgalmas harcsafogás kelléke kell legyen. Tapasztalattól függetlenül mindenkinek ajánljuk ezt a kiváló ár-érték aránnyal bíró szettet, aki szeretné kipróbálni a hazai legnagyobb ragadozónk horgászatát.

A szett teljes tartalma:
- Kamasaki BigFish 3m 100-200g bot
- Arno Blue Metal 7000 orsó, zsinórral töltve
- 100m 0,30mm-es Super Braid fonott zsinór
- Kamasaki csúszó úszó
- 1 csomag Kamasaki P8403BN harcsázó horog 5/0 méret
 

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó