A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI THUNDER RUNNER ORSÓ
KAMASAKI THUNDER RUNNER ORSÓ

Kamasaki Thunder Runner nyeletőfékes orsó

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a praktikus nyeletőfékes kivitelű orsó is.

A Thunder egy jó minőségű nyeletőfékes orsó, szuper választás a szintén Thunder szériás teleszkópos botokhoz is, de általánosan használható eszköz.

De mit is takar az általános használat: Feederezéshez: Megfelelő választás az orsó egy átlagos, 360-as feederhez.

A majdnem 60 mm átmérőjű dobról könnyedén pereg le a zsinór akkor is, ha kisebb keverőgyűrűvel rendelkezik a horgászbot.

Fékrendszere kellően jó, finoman állítható és letapadásmentes. Kategóriájában kiemelkedő ezzel a tulajdonságával. Bojlizás: Az orsó masszív kialakítással rendelkezik, erről árulkodik picit nehezebb tömege is. Egy belépő kategóriás 2,75-3 librás bottal tökéletes párost alkot. 0,35 mm-es zsinórból 230 métert lehet rácsévélni a dobra.

Általános fenekezés, rablózás: Ezeknél a módszereknél a megbízhatóság a legfontosabb, senki sem szereti, ha horgászat közben cserbenhagyja a felszerelése. 4 mm vastag acél tengelye ellenáll a nagyobb erőhatásoknak is.

A nyeletőfékes kialakítása maitti plusz komfortot pedig minden módszernél élvezhetik az eszközt választók, legyen szó éjszakai horgászatról, vagy rablóhalas pecáról, ahol a nyeletőfék jó szolgálatot tehet. Az orsó sima futását 2 csapágy biztosítja. 5,2:1-es áttétellel rendelkezik, a ház és dob anyaga pedig időtálló grafit.

Tapasztalattól függetlenül, megfelelő alternatíva, azoknak a horgászoknak akiknek a kedvező ár, és ár-érték arány az egyik legfontosabb tényező. A kezdő nyeletőfékkel ismerkedő feedereseknek is megfelelő opció.

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó