A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI XXL HÁTIZSÁK SZETT
KAMASAKI XXL HÁTIZSÁK SZETT

Kamasaki XXL hátizsák szett

A horgászat alatt eltöltött időt sokféle termék igazán meg tudja könnyíteni, praktikumukkal és funkcionalitásukkal kellő eszközei egy gondtalan horgásznapnak, plusz sok esetben a tárolást és szállítást is segítik.

Jelen szettünk univerzálisan használható eszközöket tartalmaz bármely alkalomra, mely akár vadvízre is alternatívát kínál, egy cserkelős horgászathoz. Az összeállítás egy rendkívül jól pakolható, nagy rekeszes Kamasaki XXL hátizsákkal kezdődik, melybe minden csomag belefér.. Horgászfelszerelések, ruhák, illetve egyéb a vízpartra szükséges kellékek is nagy számban elférnek benne. A külső csatos és cipzáros zsebei pedig megfelelőek az aprócikkeknek és egyéb iratoknak is egyaránt.

A táska mellett, az éjszakai sötéthez egy rendkívül praktikusan használható eszközt is adunk a szetthez, egy Outdoor napelemes, multifuinciós Solar lámpát. Funkcionalitásának hála, sokrétűen felhasználható. Jár hozzá egy AC töltő – elemmel is használható, és a tetején elhelyezkedő napelemmel is tölthető a belső akkumulátora. USB foglalat is bővíti a kelléktárát. Szuper kiegészítő, ami az éjjeli pecák alapkiegészítője.

A halvédelmi alapkövetelmények lefedése érdekében, tökéletes megoldást kínál a Kamasaki összehajtható, kis helyet foglaló matraca, ami mellé egy pontyzsák is tartozék, ha pl. éjjel akadna meg életünk hala, azt reggelig, egy fotó erejéig, nyugodtan lehet benne tárolni.

A fénykép mellett, a szebb méretű halakat le is kell tudni mérlegelni. Erre is gondoltunk, egy Kamasaki 40 kg-os digitális mérleggel, ami 10 grammos súlyhatárral tudja jelezni a kifogott halak pontos súlyát.

Végül, a zsákmány visszaengedése előtt, mivel a halakon ejtett horog és egyéb sebeket kötelező fertőtleníteni, raktunk a szettbe ezen nem elhanyagolható tevékenységhez egy Septocarp fertőtlenítőt is, hogy a visszaengedett halakban, a legkevesebb kár essen.

Mindent összevetve egy praktikus vízparti kényelmet növelő összeállítás, mely a horgászati, halvédelmi alap kiegészítőktől, a felszerelések szállításáig, kedvező megoldást kínál egy szettes összeállításban.

A szett teljes tartalma:
- Kamasaki XXL hátizsák
- Kamasaki digitális mérleg 40kg
- Kamasaki selyem pontyzsák 75x110 cm
- Kamasaki pontymatrac 100x60 cm
- Septocarp szájfertőtlenítő 30ml
- Outdoor Solar kemping lámpa

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
SONIK VADERX RS 3-ROD KIT
165 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó