L&K VERTIC GUIDE 210 BOT
L&K VERTIC GUIDE 210 BOT

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Műcsali vezetése
Műcsali vezetése

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Szállíthatóság
Szállíthatóság

Termékleírás

L&K Vertic Guide 2,1m 50-150g harcsázó bot

Az L&K márkanév alatt, a ragadozóhalas horgászathoz illő kiegészítők találhatóak meg, igazán minőségi kivitelben, rendkívül széles szortimentben, garantálva az élménydús használati értékeket.

A Vertic Guide is ezt a szegmenst bővíti, mely alapjaiban a harcsahorgászatra lett kifejlesztve, annak is a vertikális vállfajára. ami az elmúlt években rengeteg horgászt vezetett, akár élete harcsájához.

A bot a csónakos kuttyogatás mellett, a vertikális pergetéshez nyújt egy hiánypótló, masszív, erőteljes variánst, ami a hazai legnagyobb harcsáknak is tökéletes ellenfele lesz. Azonban tökéletes választás lehet a nagyharcsákra való pergetés esetében is.

A bot 2 részes kialakítású, 2,1 méteres változat, alapanyaga IM10-es nano carbon, karakterisztikája a stucnis bottoldásnak köszönhetően masszív, de fárasztás közben kellő rugalmasságot garantál, emellett súlya csak 225 gramm, ami kiemelkedővé teszi a nagyhalas botok között. 50-150 grammos dobósúlya lehetővé teszi, az igazán nagyméretű vertikális wobblerek és egyéb műcsalik emelgetését is, feltérképezve az adott, harcsát rejtő területeket.

Nyele osztott parafás kialakítású, ami az orsótartó felett kiegészül, egy plusz fogást jelentő résszel, masszív tartást garantálva a fárasztás minden fázisában.

A bot és a blank eleje, a márkához illően kék-átmenetes letisztult dizájnt kapott, sárga, jó láthatóságú bandázsolással kiegészítve a háromtalpas erősített gyűrűknél.

A botot kezdő és profi harcsahorgászoknak is ajánljuk, a vertikális módszerekhez az egyik legjobb választás.


68. Pergető Az IM10-es karbon pergető botok a legkedveltebb modellek közé tartoznak. Kimagasló minőség, a műcsali minden rezdülését és a legapróbb rávágásokat is jelző spicc jellemzi. A gyorsan felkeményedő anyag gyors és eredményes fárasztást tesz lehetővé akár akadókkal és gazdag vegetációval tarkított pályán is.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
13148-211 BOT L&K VERTIC GUIDE 210 27 990 Ft 2,10 m250-150 gB111 cm225 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

KAMASAKI BIG FISH BOT
8 990 Ft
KOÓS CATFISH HORIZONT HARCSÁZÓ BOT
34 990 Ft
KOÓS CATFISH SHADOW HARCSÁZÓ BOT
22 990 Ft
WFT NEVER CRACK FJORDSPIN HARCSÁZÓ BOT
27 500 Ft
20 990 Ft
KAMASAKI SUPER CAT HARCSÁZÓ BOT
9 490 Ft
WFT NEVER CRACK CATFISH BOAT 250-1000G HARCSÁZÓ BOT
24 990 Ft
19 990 Ft
Vertix Clonk – Új harcsás kiegészítő a fedélzeten
Megjelent: 2022-08-16 | Forrás: Őze Dániel | Írások

A kuttyogatás, az egyik legősibb horgászmódszerünk, melyet sokféle misztikum övez, annak kapcsán, hogy mi is pontosan az az érdekes hang, ami a harcsákat táplálkozásra ingerli, a kuttyogató fa megszólalása után. Ez a hang az alapja ugyan a módszernek, de a többi kellék kellően ...

Harcsa horgászat: nagyító alatt a Ryobi Ecusima Big Cat orsó
Megjelent: 2022-07-13 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Az én írásaimban általában a pontyhorgászatról olvashattok, ám ez az írás most rendhagyó lesz! Pontyhorgászat mellett másik nagy szenvedélyem a harcsázás. Eddig nem sikerült ugyan kapitális méretűt fognom hazánk legnagyobbra növő ragadozójából, de határozott célom egy matuzsálem ...

Különös hang a vízen!
Megjelent: 2021-08-18 | Forrás: Lukácsi Béla | Írások

Van egy speciális hang amelyre mindenki felkapja a fejét, van aki azért mert soha nem halotta és nem tudja mi lehet az, van aki pontosan tudja mi lehet és pont ezért figyel a hangra és annak keletkezésére. Ez a speciális, hang sokakat ámulatba ejt, változatosságával, a körülötte lévő ...

Nincs kapcsolódó videó