A termék jelenleg nem elérhető.
MOTABA CARP DUMBELL WAFTERS
MOTABA CARP DUMBELL WAFTERS

Wafters method feeder dumbell fűszeres
10x8mm A fűszeres oldódó Wafters felhajtóerejét úgy állítottuk be, hogy csak a csali tüskés hajszál előkét emelje meg és a 10-12 es horgot balanszírozza. Kellemes fűszeres aroma jellemzi. Oldódási ideje elnyújtott, így rendkívül jól tart a csali tüskén és a benne lévő természetes aminosavak kiáramlása is folyamatos, így biztosítva a csalogató hatást. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egy olyan eljárást dolgoztunk ki, mely lehetővé teszi olyan anyagok oldódását a vízben, melyek kevésbé vagy egyáltalán nem oldódnak. Ezáltal nagy mennyiségű oldott anyagot hozunk létre, növelve fogási esélyeinket!

Wafters method feeder dumbell vanília 10x8mm A vaníliás oldódó Wafters felhajtóerejét úgy állítottuk be, hogy csak a csali tüskés hajszál előkét emelje meg és a 10-12 es horgot balanszírozza. Kellemes vanília aroma jellemzi. Oldódási ideje elnyújtott, így rendkívül jól tart a csali tüskén és a benne lévő természetes aminosavak kiáramlása is folyamatos, így biztosítva a csalogató hatást. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egy olyan eljárást dolgoztunk ki, mely lehetővé teszi olyan anyagok oldódását a vízben, melyek kevésbé vagy egyáltalán nem oldódnak. Ezáltal nagy mennyiségű oldott anyagot hozunk létre, növelve fogási esélyeinket!

Wafters method feeder dumbell eper-vajsav
10x8mm Az eper-vajsav oldódó Wafters felhajtóerejét úgy állítottuk be, hogy csak a csali tüskés hajszál előkét emelje meg és a 10-12 es horgot balanszírozza. Kellemes eper-vajsav aroma jellemzi. Oldódási ideje elnyújtott, így rendkívül jól tart a csali tüskén és a benne lévő természetes aminosavak kiáramlása is folyamatos, így biztosítva a csalogató hatást. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egy olyan eljárást dolgoztunk ki, mely lehetővé teszi olyan anyagok oldódását a vízben, melyek kevésbé vagy egyáltalán nem oldódnak. Ezáltal nagy mennyiségű oldott anyagot hozunk létre, növelve fogási esélyeinket!

Wafters method feeder dumbell méz
10x8mm A mézes oldódó Wafters felhajtóerejét úgy állítottuk be, hogy csak a csali tüskés hajszál előkét emelje meg és a 10-12 es horgot balanszírozza. Kellemes mézes aroma jellemzi. Oldódási ideje elnyújtott, így rendkívül jól tart a csali tüskén és a benne lévő természetes aminosavak kiáramlása is folyamatos, így biztosítva a csalogató hatást. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egy olyan eljárást dolgoztunk ki, mely lehetővé teszi olyan anyagok oldódását a vízben, melyek kevésbé vagy egyáltalán nem oldódnak. Ezáltal nagy mennyiségű oldott anyagot hozunk létre, növelve fogási esélyeinket!

Wafters method feeder dumbell csoki –narancs
10x8mm  A csokis-narancsos oldódó Wafters felhajtóerejét úgy állítottuk be, hogy csak a csali tüskés hajszál előkét emelje meg és a 10-12 es horgot balanszírozza. Kellemes csoki-narancs aroma és fluo narancsszín jellemzi. Oldódási ideje elnyújtott, így rendkívül jól tart a csali tüskén és a benne lévő természetes aminosavak kiáramlása is folyamatos, így biztosítva a csalogató hatást. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egy olyan eljárást dolgoztunk ki, mely lehetővé teszi olyan anyagok oldódását a vízben, melyek kevésbé vagy egyáltalán nem oldódnak. Ezáltal nagy mennyiségű oldott anyagot hozunk létre, növelve fogási esélyeinket!

Wafters method feeder dumbell ananász
10x8mm  Az ananászos oldódó Wafters felhajtóerejét úgy állítottuk be, hogy csak a csali tüskés hajszál előkét emelje meg és a 10-12 es horgot balanszírozza. Kellemes ananász aroma és fluo citrom szín jellemzi. Oldódási ideje elnyújtott, így rendkívül jól tart a csali tüskén és a benne lévő természetes aminosavak kiáramlása is folyamatos, így biztosítva a csalogató hatást. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egy olyan eljárást dolgoztunk ki, mely lehetővé teszi olyan anyagok oldódását a vízben, melyek kevésbé vagy egyáltalán nem oldódnak. Ezáltal nagy mennyiségű oldott anyagot hozunk létre, növelve fogási esélyeinket!

Wafters method feeder dumbell lemon 10x8mm A lemon oldódó Wafters felhajtóerejét úgy állítottuk be, hogy csak a csali tüskés hajszál előkét emelje meg és a 10-12 es horgot balanszírozza. Kellemes citrusos aroma jellemzi. Oldódási ideje elnyújtott, így rendkívül jól tart a csali tüskén és a benne lévő természetes aminosavak kiáramlása is folyamatos, így biztosítva a csalogató hatást. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egy olyan eljárást dolgoztunk ki, mely lehetővé teszi olyan anyagok oldódását a vízben, melyek kevésbé vagy egyáltalán nem oldódnak. Ezáltal nagy mennyiségű oldott anyagot hozunk létre, növelve fogási esélyeinket!

Wafters method feeder dumbell fokhagyma 10x8mm  A fokhagymás oldódó Wafters felhajtóerejét úgy állítottuk be, hogy csak a csali tüskés hajszál előkét emelje meg és a 10-12 es horgot balanszírozza. Erőteljes fokhagyma aroma jellemzi. Oldódási ideje elnyújtott, így rendkívül jól tart a csali tüskén és a benne lévő természetes aminosavak kiáramlása is folyamatos, így biztosítva a csalogató hatást. 0Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egy olyan eljárást dolgoztunk ki, mely lehetővé teszi olyan anyagok oldódását a vízben, melyek kevésbé vagy egyáltalán nem oldódnak. Ezáltal nagy mennyiségű oldott anyagot hozunk létre, növelve fogási esélyeinket!

Wafters method feeder dumbell killer
10x8mm A killer oldódó Wafters felhajtóerejét úgy állítottuk be, hogy csak a csali tüskés hajszál előkét emelje meg és a 10-12 es horgot balanszírozza. Kellemes gyümölcsös aroma és fluo pink szín jellemzi. Oldódási ideje elnyújtott, így rendkívül jól tart a csali tüskén és a benne lévő természetes aminosavak kiáramlása is folyamatos, így biztosítva a csalogató hatást. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egy olyan eljárást dolgoztunk ki, mely lehetővé teszi olyan anyagok oldódását a vízben, melyek kevésbé vagy egyáltalán nem oldódnak. Ezáltal nagy mennyiségű oldott anyagot hozunk létre, növelve fogási esélyeinket!

Wafters method feeder dumbell vajsav
10x8mm A vajsavas oldódó Wafters felhajtóerejét úgy állítottuk be, hogy csak a csali tüskés hajszál előkét emelje meg és a 10-12 es horgot balanszírozza. Erőteljes vajsav aroma és feltűnő fehér szín jellemzi. Oldódási ideje elnyújtott, így rendkívül jól tart a csali tüskén és a benne lévő természetes aminosavak kiáramlása is folyamatos, így biztosítva a csalogató hatást. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egy olyan eljárást dolgoztunk ki, mely lehetővé teszi olyan anyagok oldódását a vízben, melyek kevésbé vagy egyáltalán nem oldódnak. Ezáltal nagy mennyiségű oldott anyagot hozunk létre, növelve fogási esélyeinket!

Wafters method feeder dumbell krill
10x8mm A krill oldódó Wafters felhajtóerejét úgy állítottuk be, hogy csak a csali tüskés hajszál előkét emelje meg és a 10-12 es horgot balanszírozza. Erőteljes rákos aroma és fluo narancs szín jellemzi. Oldódási ideje elnyújtott, így rendkívül jól tart a csali tüskén és a benne lévő természetes aminosavak kiáramlása is folyamatos, így biztosítva a csalogató hatást. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egy olyan eljárást dolgoztunk ki, mely lehetővé teszi olyan anyagok oldódását a vízben, melyek kevésbé vagy egyáltalán nem oldódnak. Ezáltal nagy mennyiségű oldott anyagot hozunk létre, növelve fogási esélyeinket!

Wafters method feeder dumbell máj
10x8mm A májas oldódó Wafters felhajtóerejét úgy állítottuk be, hogy csak a csali tüskés hajszál előkét emelje meg és a 10-12 es horgot balanszírozza. Erőteljes májas hydrolizátumot tartalmaz. Oldódási ideje elnyújtott, így rendkívül jól tart a csali tüskén és a benne lévő természetes aminosavak kiáramlása is folyamatos, így biztosítva a csalogató hatást. Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egy olyan eljárást dolgoztunk ki, mely lehetővé teszi olyan anyagok oldódását a vízben, melyek kevésbé vagy egyáltalán nem oldódnak. Ezáltal nagy mennyiségű oldott anyagot hozunk létre, növelve fogási esélyeinket!
 

CARP EXPERT KEMÉNY DIPPELT HOROGPELLET
600 Ft
BENZÁR MIX TURBO SOFT PELLET
1 100 Ft
Benzar Mix Method Pellet
990 Ft
BENZAR MIX BICOLOR METHOD PELLET
1 390 Ft
BENZÁR MIX FLOATING PELLET 7MM
1 390 Ft
BENZAR MIX TURBO SOFT LONG LIFE PELLET
1 590 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó