A termék jelenleg nem elérhető.
RYOBI SLAM ORSÓ
RYOBI SLAM ORSÓ

Ryobi Slam orsó

A Slam változatok mindig is a csúcsmodellek közé tartoztak, melyhez a Ryobi mérnökeinek minden szakértelmére szükség volt.

Anyaguk a már megszokott NCRT, mely egy nagy sűrűségű, ultrakönnyű polimer-karbon kompozit, amit egy speciális gyárban készítenek japán karbonrost szálakból. A világon ez az egyetlen olyan technológia, amely lehetővé teszi az extra könnyű és tartós alkatrészek használatát. Az NCRT SLAM mintegy 20% százalékkal könnyebb, mint a hasonló típusú alumínium vagy ABS orsók. A lehető legjobb választás könnyű pergető botokhoz.

Az NCRT anyagnak köszönhetően a SLAM szinte elpusztíthatatlan. Teljes mértékben rozsda- és ütésálló, plusz az UV sugaraknak is teljesen ellenáll.

A orsó maximálisan erős teste és a lehető legnagyobb pontossággal összeszerelt precíziós fogaskerekek egyedülállóan sima futást kölcsönöznek a terméknek..Ráadásul az orsó egy titán főtengelyt is kapott, hogy még erősebb és könnyebb legyen.

Kiváló, letapadásmentes fékrendszere mellett, a fárasztást igazán ergonómikus hajtókarja is támogatja, mely végén egy kellemes neoprén fogantyú helyezkedik el, ami minden időjárás mellett komfortos használatot biztosít.

Mérete és kivitele miatt, bármely pergetőbottal tökéletes, élménydús működést garantál.

RYOBI ZAUBER 8+1 ORSÓ
57 990 Ft
46 990 Ft
BLACK FIGHTER SPIN ORSÓ
9 990 Ft
RYOBI ZAUBER TM ORSÓ
48 990 Ft
RYOBI SLAM SLAR ORSÓ
54 990 Ft
43 990 Ft
KAMASAKI SUPER FD ORSÓ
3 390 Ft
WIZARD SAMURAI SPIN ORSÓ
11 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó