A termék jelenleg nem elérhető.
TAVASZI CLASSIC FEEDER SZETT
TAVASZI CLASSIC FEEDER SZETT
Tavaszi Classic Feeder szett

A tavaszi időszak sokaknál egyenlő az új horgász szezon kezdetével, így ez az idő sem maradhat el kedvező összeállítások nélkül.

A finomszerelékes horgászat szerelmeseinek kedvezve készült el a Tavaszi Classic Feeder szett, mely az érzékeny finom fenekezéshez kínál egy kiváló variánst.

A szett gerincét alkotó Finessa Carp Feeder egy nagyon érzékeny, könnyű és kecses horgászbot, mely a tavaszi finom pecáknak kiváló társa lesz, de a nevéből adódóan, a pontyok horgászatához is kiváló, a kellő gerince mellett, gyönyörű parabolikus akcióval rendelkezik, így élvezet lesz a kisebb példányok fárasztása is használatával.

3 db spicc jár a bothoz, 0,5-0,75-1 unciás erősségben. Ezekkel a legfinomabb kapások is észrevehetőek, de például szélben is megfelelően erős az 1 unciás, a kapások érzékeléséhez.

Anyaga IM 10-es carbon, mely megfelelő rugalmassággal és erőtartalékokkal rendelkezik a nagyobb testű halak fárasztása során is. A bottestre egyaránt kerültek kettő-, és egytalpas gyűrűk, hogy a spicc felőli részen megőrizzék a horgászbot légiességét, de a nyél felé haladva kellő erőt is adjanak neki.

A bot tökéletes párja a csomag részeként, egy ET Power 5000 orsó.

A Power Feeder 5000-es verziója egy kúpos, kellően nagy méretű dobbal van ellátva, ami minden paraméterével a távdobást segíti elő. Magasított szerkezetéről, a sima dobbal rendelkező orsókkal ellentétben, sokkal szabadabban fut le a zsinór a dobások alatt, elérve a kinézett, akár 100 méteres távlatokat.

A dobon kívül masszív grafit házban kapott helyet az orsó megbízható szerkezete, egy kellemes fekete külső dizájnnal karöltve. A halakra váltott kapások sikeres szákba terelését pedig, az igazán finoman beállítható, óriáslamellás precíz elsőfékkel tudja támogatni, teljesen letapadás mentes verzió.

A teljesség igénye miatt, természetesen a csomag tartamát bővíti 150 méter zsinór is, plusz a szerelékről sem megfeledkezve, a finom pecához illően, jár még hozzá egy csomag gubancgátló, feeder kosarak és egy tasak Excalibur Feeder horog is, mely finom kivitelének köszönhetően, élőcsalik felkínálásához is kiváló megoldást nyújt.

Kezdő, haladó és szuper ár-érték arányú szettet kereső pecásoknak is ajánljuk a Classic Feeder összeállításunkat, tökéletes választás egy élménydús rezgőspicces horgásznap eltöltéséhez.

A szett tartalma:

- EnergoTeam Finessa Carp Feeder 3,9m 3+3 20-60g bot
- EnergoTeam Power Feeder 5000 orsó
- EnergoTeam Power Feeder 0,22mm 150m zsinór
- 1 csomag Excalibur Sweetcorn Feeder horog
- 3 darab Feeder kosár
- 1 csomag gubancgátló
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó