WFT TROTA STYLE BOLOGNAI BOT
WFT TROTA STYLE BOLOGNAI BOT


Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Gyorsasága
Gyorsasága

Szállíthatóság
Szállíthatóság

Termékleírás

WFT Trota Style bolognai bot

Nagyon karcsú, karbon úszós botok a WFT-től. Remek dobási tulajdonságok jellemzik és kiváló fárasztási ív, igazi parabolikus bolo. Az érzékeny spicc , tökéletes kapásérzékelést tesz lehetővé.

A kiváló ár-érték mellett, kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával jött létre a széria, prémium gyűrűsora mellett orsótartója is figyelemre méltó.

Megfelelő alternatíva akár a folyóvízi úsztatáshoz vagy letett botos csónakos horgászathoz is.


1. Érdesített Főleg a hosszabb spicc és bolognai botoknál fontos, hogy akár kézben tartva is kényelmesen használható legyen. Ennek egyik feltétele a megfelelően kialakított nyél. Az érdesített, csúszásmentes nyél stabil fogást biztosít, ezáltal garantálja a magabiztos, gyors és hatékony horgászatot.
1. BÉKAZÁRAS ORSÓTARTÓ A boton békazáras orsótartó található. Elsősorban a bolognai és telematch botoknál bevált forma, mivel kis botátmérőnél is alkalmas az orsó stabil rögzítésére. Megbízhatóságának és kialakításának köszönhetően más bottípusoknál is előfordul. Használata egyszerű, az orsó egy kézmozdulattal rögzíthető.
3. SIC általános A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
WF257-390 BOT WFT TROTA STYL NO.2 1-4G 3,90M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 24 990 Ft
19 990 Ft
3,9 m71-4 gB120 cm125 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

ENERGOTEAM VIKING BOLO
3 190 Ft
ENERGOTEAMT BLADE BOLO
36 990 Ft
BENZAR ALLROUND BOLO
27 990 Ft
BENZAR RIVER BOLO
43 990 Ft
KAMASAKI RIVER BOLO
7 990 Ft
ARNO BLACK BOLOGNESE BOT
13 990 Ft
9 790 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó