A termék jelenleg nem elérhető.
BALINOS PERGETŐ SZETT RYOBI ECUSIMA ORSÓVAL
BALINOS PERGETŐ SZETT RYOBI ECUSIMA ORSÓVAL

Balinos pergető szett Ryobi Ecusima orsóval

Balinos Ryobi orsóval kiegészített szettünket Lukácsi Béla ajánlásával raktuk össze, melynek minden eleme tökéletes választás egy élménydús nyári sikeres pergetéshez. Fonott főzsinór, Fluoro bevonatos előke, kapocs és csalik is megtalálhatóak ebben az összeállításban.

Az Ecusima 4000-es változata a Ryobi orsócsalád egyik legnépszerűbb darabja. Univerzális, hiszen mindenfajta gyűrűs botos készséggel használható. Extrém igénybevétel, akár balinos pergetés esetén sem okoz csalódást. Ezt a kiváló felépítésű belső szerkezetnek, és a precíziós fékrendszernek köszönheti. Házi karbantartást nem igényel, egy-két évente kell csak szervízelni, ami nem más, mint egy belső takarítás és zsírozás. A kedvező ár mellé társuló kimagasló minőség a legnépszerűbb orsók közé emeli.

Sok horgászt zavar, hogy a színes zsinórok pár dobás után elveszítik bevonatukat és teljesen kifehérednek. A szett részét képző L&K Fine Braid-re ez nem jellemző. Hosszú használat során is legfeljebb csak kifakul és a speciális bevonatok sem kopnak olyan gyorsan róla, mint a többi zsinórnál. A gyűrűk között kevésbé surrog, ez nagy előny azoknál, akik erre érzékenyek.

A Fluorocarbon zsinórok egyik rendkívüli előnye, hogy sokkal kopásállóbbak monofil társaiknál, ezért a ragadozó halak fogai által okozott koptató hatásnak is jobban ellenállnak, mint egy hagyományos monofil zsinór. A fénytörési mutatóinak köszönhetően sokkal kevésbé látszódik a víz alatt, így a legravaszabb ragadozók, mint a süllő, sem fognak gyanút. Ezen ismérvek alapján, balinozáshoz kötelező elem egy kiváló minőségű előkezsinór is, mely természetesen a csomag részét képezi.

A zsinórokon túl egy spéci Duo Lock Snap is a csomag része. Kialakítása révén, a csali felőli része öblösebb, ami kellő rugalmasságot ad bármilyen csalinak, főleg wobblereknek is, így kizárható a csalik mozgásának lebutítása. Anyaga kellően rugalmas és erős, nem gyengül vagy rugalmatlanodik használat közben.

Végül pedig 2 db szuper balinos Wizard Slice is került pergető szettünkbe. A műcsali plusz extra fogósságát növelve, a végén található hármashorog piros színű műléggyel lett szerelve, mely egy plusz ingert nyűjthat, akár kapástalanabb időszakokban is.

A szett tartalma:
- Ryobi Ecusima 4000
- L&K Fine Braid 0,10mm
- L&K Fluorocoated 0,30mm
- 1 csomag Duo Lock Snap
- 2 db Wizard Slice

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
IBITE UB LIGHT PIROS DUOPACK
5 580 Ft
3 900 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó