A termék jelenleg nem elérhető.
CARP HUNTER LONG CAST BOJLI SZETT
CARP HUNTER LONG CAST BOJLI SZETT

Carp Hunter Long Cast bojli szett

A Carp Hunter széria, kedvelt, kedvező ár-érték aránnyal rendelkező termékei között került be a kínálatba ez a LC bojlis összeállítás, amivel akár egy többnapos nyári horgászat is eszközölhető, de a nyaralás alatti vízparti kikapcsolódásnak is a tökéletes eleme lehet, emellet LC kiviteléből adódóan, a távdobások sikeres kivitelezésének megtanulásához is szuper alternatívát nyújt.

A szett gerincét 2 darab Carp Hunter Classic Longcast Boilie 3 részes 3,6 méteres bot alkotja. Gyűrűi kellően masszívak, markolatuk EVA borítást kapott. 3,5 librás erősségüknek köszönhetően, optimálisan 60 - 100 gramm közötti ólmot érdemes választani hozzájuk, így dobótechnikától függően, kis gyakorlással, könnyedén elérhető velük az akár 80-100 méter feletti távolság is. A botokhoz 2 darab nyeletőfékes orsó tartozik, 60-as kellően nagy méretben, a megfelelő dobások kivitelezhetősége miatt. Az orsók nyeletőféke jó szolgálatot fog tenni az éjszakai pecákon is.

Az orsókhoz 2x300 méter ET Specialist Carp zsinór is tartozék. Egy bojlis összeállítás 2 bottal, nem lenne teljes bottartó nélkül, ezt az űrt a fém, Fekete Basic Rod Pod tölti be, mely egy kompakt kivitelű 4 lábas állvány, kiváló alkalmatosság az összeszerelt 2 készséghez. A bojlis horgászat komfortja, a nyeletőfékes orsók használata mellett, nem maximális elektromos kapásjelzők nélkül, ez is jár a szetthez. 2 darab jelző is a csomag része (plusz 2 hátsó U alakú bottartó), a hozzá passzoló ECO swingerekkel, hogy az ejtős kapásokról se kelljen lemondani az éjjeli horgászat alatt se. Bojlis szett révén, a használattól függően, nagyobb pontyokra is lehet számítani, így jó szolgálatot fog tenni a szetthez járó összecsukható merítőháló is, melynek kompakt mérete előnyös lesz szállítás során.

Mindent összevetve, egy rendkívül kedvező ár-érték arányú szett, tapasztalattól függetlenül ajánlott minden horgász részére, akár kezdőknek is tökéletes alternatíva, hogy belekóstoljanak a bojlizás élményeibe.

A szett teljes tartalma:
- 2 darab Carp Hunter Long Cast 3 részes 3,5 lbs 360cm-es bojlis bot
- 2 darab nyeletőfékes orsó (az orsó a készlet függvényében eltérhet)
- 2x300 méter Specialist Carp monofil pontyozó zsinór
- 1 fekete rod-pod bottartó állvány
- 2 darab elektromos kapásjelző
- 2 darab bottartó villa
- 2 darab kapásjelző swinger
- 1 darab teleszkópos pontyozó merítőháló

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Pontyozzunk távolabb! A Carp Hunter bojlis szett bemutatása
Megjelent: 2015-05-28 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Videómelléklettel! E havi akciós szettünkkel a parttól távol eső területek meghorgászására kínálunk olcsó, de nagyon látványos eredményekkel kecsegtető lehetőséget azok számára, akik nem tudnak, vagy egyszerűen nem akarnak vagyonokat áldozni olyan eszközökre, amellyel ...

Nincs kapcsolódó videó