KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
Termékleírás

Kamasaki halkímélő szett + mérleg

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a horgászati alapfelszerelésként szolgáló halvédelmi szett és mérleg is.

A modern ponty és békéshalas horgászat szerencsére kötelező eszközévé tette a horgászati felszereléseknek a különféle matracokat és halvédelmi eszközöket. A sűrűn telepíett halastavakon és kapitális méreteket rejtő vízterületeken nagyon fontos lett a halak védelme, a fokozott nyomás miatt. A kifogott, majd visszahelyezett hal védelme felértékelődött.

Ha nem használunk pontymatracot vagy bölcsőt, akkor sérülhet a kifogott hal külsején lévő nyálkaréteg, ami a különfajta fertőzésektől védi meg, de fizikai sérülést is kaphat, egy-egy rossz ugrás után.

Erre a célra tökéletes megoldásként, az összeállítás első tagja egy Kamasaki 100x60 cm-es pontymatrac, mely összecsukható, kompakt mérettel rendelkezik, így könnyed szállíthatóságot tesz lehetővé. Az éjszaka fogott halakat bizonyos körülmények között sokszor nehéz mérlegelni vagy fotózni, így kifogás után érdemes reggelig tárolni azokat. A szett második tagja egy Kamasaki 75x110 cm-es selyem pontyzsák, mely kellően nyugodt és biztos körülményt biztosít napfelkeltéig a kifogott zsákmánynak.

A fotó előtt érdemes mérlegelni is, főleg a kapitális halakat, hogy a képen lévő zsákmány számszerűen is dicsekvést nyújthasson, elérve a kitűzött 20, akár 30 kilós egyéni rekordhatárokat.

A Kamasaki 40 kg-os mérleg jó szolgálatot fog tenni ebben a szerepkörben, digitális kijelzőjével könnyedén leolvasható róla a kifogott hal súlya.

A szett utolsó tagja egy Septocarp szájfertőtlenítő spray, mely a horog által ütött seb kezelésére szolgál, hogy az ne fertőződhessen el, majd újból örömet okozhasson a következő horgásznak is, aki újból horogvégre tudja keríteni. Tapasztalattól függetlenül ajánlott összeállítás, mely biztosítani fogja a horgászat alatt a kifogott halak teljes védelmét.

A szett tartalma:
- Septocarp szájfertőtlenítő spray 30ml
- Kamasaki selyem pontyzsák 75x110 cm
- Kamasaki pontymatrac 100x60 cm
- Kamasaki 40kg-os digitális mérleg



Általános használati utasítás - Szettek

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Tartalom
12045-128 KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG 11 600 Ft
8 990 Ft
Pontymatrac + pontyzsák + fertőtlenítő + mérleg


HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
2 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó