A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI NEW THUNDER COMBO
KAMASAKI NEW THUNDER COMBO

Kamasaki New Thunder Combo

Egy rendkívül hasznos és változatos horgászeszközöket, valamint kiegészítőket, aprócikkeket tartalmazó összeállítást készítettünk, amely egy teljesen komplett felszerelést ad akár a kezdő horgászok kezébe, mindenre felkészülve. A komplett felszereléshez 2 darab 350 cm-es, kiváló szállítási tulajdonságokkal rendelkező Thunder teleszkópos bot tartozik. mely egyaránt megfelel a fenekező és úszós horgászat kipróbálásához is. Kompozit anyaga igazán jól tűri a kezdeti nehézségeket is.

A botokhoz 2 darab Thunder RD 5000-es hátsófékes orsó tartozik, melyek előre fel vannak töltve zsinórral, így ezzel sem kell foglakozni már a horgászat előtt.

A kapások jelzéséért 2 darab elektromos kapásjelző fog gondoskodni, melyeket kiegészítettünk zsinórfeszítő swingerekkel és természetesen a menetes leszúrók is tartozékok, plusz 2 darab hátsó villás leszúró, a legstabilabb tartásért. 2 darab előre elkészített horoggal szerelt fenekező készség is a csomag része, de a saját szerelékes elképzelések is megvalósíthatóak, mivel egy 100 darabos aprócikk készlet is csomagunk része.

A horgászat alapkövetelménye a merítőháló megléte is, így jó szolgálatot fog tenni a szetthez járó összecsukható merítőháló is, melynek kompakt mérete előnyös lesz szállítás során.

A csalizás komfortja végett, egy könnyedén leszúrható csalizó bottarót is raktunk a szetthez, melyben az éppen kivett bot tökéletesen beleilleszthető, majd így megtölthető etetőanyaggal a kosár és a csalizás is egyszerűbb.

Utóbbi kettő folyamathoz egy csomag pelletes etetőanyag és egy doboz csemegekukorica is jár ehhez a kombóhoz, amiben minden megtalálható, hogy bele tudjon bárki kóstolni a horgászat világába, legyen szó akár kezdő pecásokról egyaránt.

A szett teljes tartalma:
- 2 darab Kamasaki Thunder 350cm-es 50-100 teleszkópos horgászbot
- 2 darab Thunder RD 5000 monofil zsinórral töltve
- 2 darab menetes leszúró, 2 darab elektromos kapásjelzővel, 2 darab swingerrel
- 2 darab villás hátsó leszúró
- 2 darab kész szerelék + 100 darabos aprócikk szett
- 1 darab 180 cm-es merítőháló
- 1 darab csalizó bottartó
- 1 csomag Etetőanyag + 1 doboz csemegekukorica

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó