A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI THUNDER SPIN 240 PERGETŐ SZETT
KAMASAKI THUNDER SPIN 240 PERGETŐ SZETT

Kamasaki Thunder Spin 240 pergető szett

Thunder szettünk alapját és gerincét egy igazán univerzális bot alkotja, a Thunder Spin 240 cm-es 30-60 g-os változata, mely a csuka, süllő és a balin horgászaához is megfelelő társ lesz.

Alkalmas gumihalas, wobbleres vagy akár villantós pergetésre is, a gerincessége pedig a nagyobb halak erejét is fel fogja őrölni.

Tökéletes választás azon horgászoknak, akik most ismerkednek a pergetéssel, és ehhez egy igazán kedvező ár-érték aránnyal bíró eszközt kerestek. A könnyű, mindössze 230 grammos pergető bot akár egésznapos cserkeléshez is alkalmas, pluszban jó szolgálatot biztosít általános pergetéshez!

IM6-os anyagának köszönhetően kiválóan terhelhető, akár kisebb harcsák kifárasztására is alkalmas, azonban nagy százalékban múlik az eredményesség, a horgász tudásán is.

Univerzalitása miatt, a süllő, csuka és balin pergetés lehetőségét egyaránt megteremti. 

Sőt, szettünk keretei között, most egy a bothoz tökéletesen illő Thunder Spin orsó is tartozék, melyet a dobon található jó minőségű pergető monofil zsinór teszi igazán kiemelkedő darabbá társai között.

A soklamellás fékrendszer tág határok között állítható és precízen adagolja a zsinórt a fárasztás során,így minimálisra csökken a halvesztés esélye.

Ezen kívül egy 100 méteres Super Braid fonott és egy Wizard halkiemelő fogó is jár a csomaghoz!

Végül pedig, a pergetés lényegeként, a műcsalik sem maradhatnak el. Egy Kamasaki Super Lure csali csomag jár pergető összeállításunkhoz, egy praktikus műanyag dobozzal.

Nemcsak látványban - formában, típusban, színben – gazdag műcsalik kaptak helyet a szettben, de kis gyakorlás, tapasztalatszerzés után láthatjuk majd, hogy fogós csali arzenál is van a birtokunkban.

A szett teljes tartalma:
- Kamasaki Thunder Spin 30-60 g 240 cm bot
- Kamasaki Thunder Spin 4000 orsó
- Kamasaki Super Lure Set műcsali válogatás
- 100 méter Kamasaki Super Braid fonott zsinór
- Wizard halkiemelő fogó

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó