A termék jelenleg nem elérhető.
L&K PROGUIDE SZETT HEAVY 2,20M
L&K PROGUIDE SZETT HEAVY 2,20M

L&K Proguide szett - Heavy 2,20m

A pergető szezon nem múlhat el kedvező, minden igényt kielégítő szettek nélkül, melyek most Lukácsi Béla irányadása és tapasztalatai alapján készültek el, megoldást adva a legtöbb pergető módszerhez.

Heavy14-42g-os összeállításunk bázisát egy 2,2 méteres Pro Guide alkotja. Erőtartalékainak köszönhetően megbirkózik a harcsák és a kapitális csukák, süllők erejével is. Merevsége révén nagyobb jerk csalikat is elhúzhatunk vele, de a vertikális horgászathoz is tökéletes, Nagyon erős, ám mégis könnyű és kecses blank jellemzi. Nagy sodrású folyószakaszokra első osztályú pálca. Merevségénél fogva a jigeket ott és úgy húzhatjuk el, ahol és ahogyan szeretnénk. 

Tökéletes párost alkot a bot a Ryobi Ecusima elsőfékes orsóval, mely extrém igénybevétel esetén sem okoz csalódást. Ezt a kiváló felépítésű belső szerkezetnek, és a precíziós fékrendszernek köszönheti. A kedvező ár mellé társuló kimagasló minőség a legnépszerűbb orsók közé emeli. Pótdob is jár hozzá.

Gondoskodva a  további szükségletekről, egy tekercs L&K Fine Braid is a szett része. Teflon bevonatának köszönhetően simább a felülete, így a gyűrűkön is simábban fut, emellett a vízfelvételre is kevésbé hajlamos, lehetővé téve használatát, akár a téli horgászatokon is.

A maximális biztonság elérése végett Duo-Lock gyorskapcsokat is raktunk a csomagba, melyeknél nem kell attól félni, hogy akár a legkisebb wobblerek mozgását is lebutítaná.

Természetesen nincs pergető szett műcsalik nélkül, így 3 csomag Light Shot és 1 csomag Floating Long Fly is tartozék, mely színösszeállítás által, szinte az összes ragadozó horogvégre csalható.

Minden pergető horgász számára ajánljuk az L&K Heavy pergető szettünket, mellyel a legnagyobb ragadozók horgászata kellően élvezetes kikapcsolódást fog nyújtani ezen időtájt, Lukácsi Béla ajánlásával.

A szett teljes tartalma:
- L&K Proguide 2.2m Heavy pergető bot
- Ryobi Ecusima 3000 orsó
- L&K Fine Braid 0,15mm fonott zsinór
- L&K Duo Lock Snap 1
- 3 csomag L&K Light Shot plasztik
- 1 csomag L&K Floating Long Fly plasztik

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó