RYOBI AMAZON FEEDER SZETT KIEGÉSZITŐKKEL
RYOBI AMAZON FEEDER SZETT KIEGÉSZITŐKKEL

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Távdobáshoz
Távdobáshoz

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Termékleírás

Ryobi Amazon Feeder szett kiegészítőkkel

A Ryobi nem csak csúcsminőségű pergető orsókban remekel, immár a feederesek is megtalálhatják számításaikat az Amazon feederbot szériában.

A botok mindegyike kellően kecses és rendkívül könnyű kivitelű, ez a felhasznált igazán magas minőségű karbonnak köszönhető, mely X-Wrapping rendszerű szénszálas erősítést kapott pluszban.

Rendkívül vékony nyélrészt kaptak, teljesen csúszásmentes bevonattal és fém, dizájnos zárókupakkal. Alulról csavarható, masszív egyedi orsótartóval rendelkezik az összes tag, mely a nagyobb súlyú és átmérőjű variánsokat is tökéletesen tartja dobás és fárasztás közben is egyaránt. Fém horogbeakasztó is található természetesen a botokon, garantálva a szerelékek gubancmentes tárolását.

Karakterüknek és dobósúlyuknak köszönhetően, a legnagyobb tagok akár távoli feederezéshez, methodozáshoz is jó opciók, még a kisebb tagok akár folyóvízre is tökéletesek.

Tépőzáras bársony tok jár az összes Amazon Feederhez, melyben mind a 3 tag tökéletesen és biztonságosan tárolható és szállítható, a hozzájuk járó 3 spicc mellett.

A botokhoz tökéletesen illeszkedve, természetesen egy precíz nyeletőfékes orsót is raktunk a csomagba, monofil zsinórral párban! 

A Kingfisher egy közkedvelt nyeletőfékes fékrendszerrel rendelkező kivitel, 3 méretben, masszív grafit testtel és alumínium dobbal (+ grafit pótdobbal) felvértezve, sok módszernél remek megoldást szolgáltatva.

Futása könnyed, mely a belső csapágyazásnak és szerkezetnek köszönhető, ami egy letiszult, egyszerű külsejű, mégis masszív grafit testben kapott helyt. A test mellett egy ergonómikus, kellemes fogású fém hajtókar garantálja a nagyobb súlyok tökéletes bevontatását.

A szerelékre gondolva, egy CXP Method kosár szettet is tatalmaz feeder szettünk, egy csomag Method Mix és method pellet kíséretében.

A praktikusságra és kötelező kellékekre gondolva pedig, egy Carp Expert Holiday merítő is az összeállítás részét képezi, egy csalizó bottartó mellett.

A szettek tartalma:
- Ryobi Amazon feeder bot
- Arno Kingfisher nyeletőfékes orsó
- EnergoTeam Ultra Power monofil zsinór
- CarpExpert Method kosár szett töltővel
- Kamasaki Simple fém csalizó bottartó
- Carp Expert Holiday merítőháló
- Benzár Method mix
- Benzár Method csalizó pellet


9. DUPLON NYÉL (klasszikus) Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, klasszikus kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is.

Általános használati utasítás - Szettek

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Tartalom
12045-937 RYOBI AMAZON MEDIUM 330 120G FEEDER SZETT KIEGÉSZITŐKKEL (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 46 300 Ft
32 990 Ft
Medium 3,3m 120g feeder bot + 5000 orsó + kiegészítők


HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó