A termék jelenleg nem elérhető.
CXP NEO SPOD SZETT 3,75M
CXP NEO SPOD SZETT 3,75M

CXP Neo Spod szett 3,75m

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével. Módszertől függetlenül, az igzán távoli horgászatot kedvelőkre gondolva készült el, a 100 méter feletti távok megetetésére alkalmas CXP Spod szett.

A Carp Expert Spod 3,75 méter hosszú, 5 lbs botját főként etetőrakéta, ill. parittya használatához fejlesztettük. Első ránézésre is látszik robosztus kialakítása, kézben tartva a súlyán, és az akcióján is érezhető, hogy a bot nem a hétköznapi pontyozó botokhoz hasonló karakterisztikájú. Ennél a modellnél nem elsődleges szempont a súly kérdése, hiszen a horgászat folyamán nem tartjuk végig kézben, a rugalmasság és a terhelhetőség volt a domináns. Az IM12-es karbon blank egy kevlár szövést kapott, rugalmasságát, akcióját, ez nagymértékben segíti. A 3,75 m-es hosszúság már önmagában elegendő egy nagyobb dobás kivitelezéséhez, itt pluszban a hossz egy 5 lbs (megközelítőleg 200 g) dobósúllyal párosul. 

A legnagyobb etetőrakéták, és spombok is nyugodtan megtölthetőek, ezzel a bottal nem lesz probléma, a 100 méter feletti távolságokba való bejuttatásuk során. De egy, a célhoz tökéletes bot sem ér semmit, a megfelelő orsó nélkül. Erre a problémára nyújt megoldást a kellően nagy méretekkel rendelkező Carp Expert Neo Long Cast 10000-es változata, mely magas és elég széles dobbal rendelkezik, távdobáshoz tökéletes. A zsinórt tökéletesen rakja egymás mellé, így biztosítva az akadálymentességet a dobások során. Mivel a menetek nem, vagy csak kis mértékben keresztezik egymást, sokkal nagyobbat lehet vele dobni, mint egy átlagos orsóval. 

Az orsó maximálisan strapabíró, hiszen nagy terhelést kap még az üres végszerelék visszacsévélése során is. A bőven száz gramm feletti bedobott készségek átlag feletti módon terhelik az orsó tengelyét, rotorját, felkapókarját és hajtókarját is egyben. Rengeteg zsinór fér rá, ami a távdobó orsók egyik kritériuma. 9 csapágy biztosítja a sima futást, plusz az orsó tűgörgős visszaforgás gátló rendszert kapott.

Ajándéknak vagy kedvező etető bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma:
- Carp Expert Spod 2 részes 3,75m 5lbs etető bot
- Carp Expert Neo Long Cast 10000 orsó

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó