A termék jelenleg nem elérhető.
UNI BOJLIS SZETT
UNI BOJLIS SZETT

Uni bojlis szett

A minőségi bojlis horgászbotok használata sokáig csak egy szűk felső réteg számára volt elérhető, de a modern botgyártásnak és a könnyen kezelhető anyagoknak köszönhetően azon horgászok számára is elérhetővé vált, akik nem tudnak vagyonokat áldozni a módszer kipróbálására. Már elérhető áron tudunk minőségi bojlis horgászbothoz jutni, például a Carp Expert Uni Bojli megvásárlásával. 

Egy 3 részes horgászbotról beszélünk, mely ennek ellenére távdobásra lett kifejlesztve. A nyéltagon nem is kapott helyet gyűrű. Ez azért lényeges, mert az orsóról lepergő zsinórnak van ideje és helye kisebb átmérőre szűkülni, így kisebb súrlódással tud majd távozni abból. 

Bár annyira nem is kell kicsi átmérőre szűkülnie, mert a keverő gyűrű átmérője 45 mm. B akciója mind a dobás, mind pedig a fárasztás során nagy segítségünkre van. 

A bot dobósúlya 90-110 gramm között van, ha a főzsinórt valahol 0,25 mm és 0,30 mm között választjuk meg és nagyméretű, távdobó orsót teszünk a botra, egy ügyes horgász akár 110-120 métert is dobhat a megfelelő végszerelékkel. 

A praktikum jegyében készült 3 részes kivitelben, így a legtöbb csomagtartóba befér és könnyű szállítani. Távdobó bojlis, duplon nyelet kapott, így a dobás során a fogása stabil. 

A két kezünk távolsága a dobás során 70 cm, így jó nagy erőkarral tudjuk a kiszemelt helyre küldeni végszerelékünket. 

A szett részeként tartozék egy Carp Expert 8000-es méretű nyeletőfékes orsó is, mellyel könnyedén elérhetőek a legnagyobb távlatok is.

Az orsóház anyaga extra keménységű grafit, mindezt egy gyönyörű fekete külső dizájnban összehangolva, a külsejére nem lehet panasz, rendkívül impozáns darab. 

Az alap dob anyaga alumínium, a pluszban hozzá járó dob pedig grafit. A fém dobon természetesen a klipsz is tartós fém, melynek használata garantálja a pontos, egy helyre történő horgászatot. 

Zsinórkapacitása kiemelkedő, 0,30-as damilból akár 460 méter is a dobra csévélhető, behúzós pecáknál ez jól fog jönni. Ergonómikus, erős fém hajtókarjával pillanatok alatt, könnyen kitekerhetőek, még a nehezebb végszerelékek is. 

7+1 csapágy biztosítja a rendkívül sima futást, melyek nagy része a masszív grafit házban kapott helyet, a meghajtással együtt. Elsőfékes modell, mely párosul egy hátsó nyeletőfékkel, melynek használata növelni tudja a horgászat komfortját. 

Áttétele: 4,1:1, ami nagy dob átmérővel párosulva jelentős mennyiségű zsinórt húz be egy tekerésre (90 cm). Külön kiemelendő tulajdonságai között szerepel a lassú dobemelés. 

Ennek köszönhetően a zsinór menetei gyönyörűen egymás mellé kerülnek, ezáltal dobás során azok nem keresztezik egymást, így szinte ellenállás nélkül peregnek le a dobról. Biztosított a hosszú és pontos dobások kivitelezhetősége.

Szettünk a bojlis módszerhez kitűnő alternatívát jelent, akkor is, ha 100 méter felett lehet a keresett, nagyobb halakat megtalálni.

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó