A termék jelenleg nem elérhető.
BENZÁR MIX FOLYÓVÍZI ETETŐANYAG SZETT VÖDÖRREL
BENZÁR MIX FOLYÓVÍZI ETETŐANYAG SZETT VÖDÖRREL
Benzár Mix folyóvizi etetőanyag szett vödörrel

A receptúra összeállítása során a dunai halak lettek sorravéve, melyek ezen lehűlő, már-már egyes időszakaiban korai télbe köszöntő időszakban jellemzőek és egyaránt jól foghatóak.

Összefoglalva, amire lehet számítani, főként a márna, a szilvaorrú keszeg, a paduc, a leánykoncér és a dévér, melyek közül előbbi négy faj ízlése meglehetősen hasonló.

Köztudott, hogy e halak kedvence a sajtos aroma, ezt minden tapasztalt Dunai pecás is alátámasztja, ezek a csalogatóanyagok verhetetlenek a Dunán az említett halakra horgászva, így jelen összeállítás is e vonalon épült fel.

A szett alapját 2 kg Benzár Special Paduc-márna alkotja, ami Benzár Zsolt tapasztalatai alapján készített egyik legjobb sajtos etetőanyag, ami kiegészül egy alap szériás Benzár paduc-márnával, ami egy sötétebb pirosas tónusú keverék.

A 2 keverékhez kiegészítésként Benzár parmezán sajtliszt is dukál, a 3 kiló száraz keverékhez, kb. 10 dekát kell hozzátenni belőle.

Az etetőanyag nedvesítése és a rostálás után nincs más hátra, mint a csomagban található fél kg búzával megspékelni a keveréket. A búzát imádják a folyóvízi halak, ezért nem érdemes kihagyni a keverékből!

Az utolsó alkotórész pedig a süllyedő, piros morzsa, melyet az erős sodrás is csak sokára most el, így segíti a halak helyben tartását.

Van azonban még valami, ami nélkül nem is érdemes leülni a Dunán. A ragasztott csonti. Ennek elkészítéséhez remek összetevő lesz a Benzár csontiragasztó por.

A ragasztás kíván némi gyakorlatot, azonban a fokozatosság elvét betartva könnyen elérhető a kívánt állag. A művelet után, rétegezve tölthető a kosárba a ragasztott fehérjebomba 2 réteg etetőanyag közé zárva.

Az egész szetthez egy Benzár 12 literes vödör is jár, melyben a tökéletes állag elérése gyerekjáték lesz.

A keverék használatával, egy jól megválasztott horgászhelyen, igazán szép őszi eredményekben lehet bármely horgásznak része.
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó