A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT CAMOU MERITŐHÁLÓ SZETT
CARP EXPERT CAMOU MERITŐHÁLÓ SZETT

Carp Expert Camou merítőháló szett

Könnyű és egyben erős merítőfej! Sokszor okoz problémát, hogy a hosszabb merítőnyeleket túlságosan megterhelik a már nagyobb méretű pontyos merítőfejek! A Carp Expert Kerek merítőfej tömege mindössze 190g !!! És mivel nem is fog sok vizet, a merítés könnyű vele és gyors. 

Kerete alumínium, az "Y" pedig erős műanyagból van, a menetes rész pedig réz, így nem kell a menet károsodásától félnünk. Szemeinek átmérője 7 mm, mélysége 40 cm, így a termetesebb pontyok is biztonsággal partra segíthetők vele.

A kerethez csatlakozó része teljesen más anyagú, mint maga a háló. A selyem pontyzsákunk anyagát kapta meg, ami kevésbé kopik ki és sokkal tartósabb. Öblös formája az egyszerű merítés záloga, jót pihennek majd benne a széles tükrösök és tőpontyok.

Szettünkben, a fejhez ajánlunk egy ahhoz tökéletes passzoló nyelet is, megkönnyítve a választást, ha egy masszív, pontyos összeállítás létrehozása a cél.

Az Alpha Carp 1,8 méteres változat a nagyobb pontyok, illetve amurok merítéséhez ad egy tökéletesen masszív kart, így nagyobb, akár bojlis fejekhez is ajánljuk ezt a változatot. EVA, csúszásmentes betétekkel is rendelkezik, mely garantálja a legbiztosabb tartást.

A szett tartalma:
- Carp Expert 60x50/40 -es Camo merítőfej
- Kamasaki Alpha 1,8m-es merítőnyél
 

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó