A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT ORIGINAL GUMIROZOTT MERITŐHÁLÓ SZETT
CARP EXPERT ORIGINAL GUMIROZOTT MERITŐHÁLÓ SZETT

Carp Expert Original gumírozott merítőháló szett

A Carp Expert Original szériájának tagja ez a nagyobb méretű, akár szebb méretű halak számára is tökéletesen alkalmas merítőfej. A fej szabvány menettel rendelkezdik, így bármilyen általános merítőszárral kompatibilis. Anyaga gumírozott hálószövet, melynek előnyei nem korlátozódnak csak a horgászattal töltött időre.

Használat közben pozitív tulajdonsága, hogy bevonata nem bántja a halak külsején lévő nyálkaréteget, illetve beakadásmentességet biztosít több esetben, legyen szó horogról vagy a halak bognártüskéjáről. A bevonatnak köszönhetően száradása rendkívül kevés időt vesz igénybe, emellett a sima szövet anyagú hálókkal ellentétben, ez a típus kevésbé veszi át a halak szagát, ez tárolás alatt hatalmas előny lehet családtagjainkkal szemben.

A fej méretei:
- Magassága: 65 cm
- Szélessége: 54 cm
- Mélysége: 40 cm
- Súlya: 357 g

A szett része a Thunder nevet kapott, kedvezőbb árfekvéssel rendelkező, kompozit teleszkópos nyél. Anyaga az akár kezdeti nehézségeket is tolerálni tudja, így a horgászattal ismeredőknek is ajánlott széria.

Kivitele tökéletesen lefedi az általános horgászat szükségleteit. Szabvány fém menettel rendelkezik, ami biztosan fogja tartani az általános pontyozó merítőfejek bármelyikét.

Súlya mindössze 299 gramm, ami igazán komfortos használatot biztosít, akár egésznapos horgászat alatt is.

Ajánlott összeállítás, akár a horgászattal ismerkedők vagy a kiváló ár-érték arányú teleszkópos gumírozott merítő szettet kereső horgászok számára, ha a célhalak keszegek, kárászok vagy kisebb pontyokban teljesülnek ki.

A szett tartalma:
- Carp Expert gumírozott merítőfej
- Kamasaki Thunder 3m-es nyél

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó