A termék jelenleg nem elérhető.
INTRUDER FEEDER SZETT + IBITE LEDES SPICC
INTRUDER FEEDER SZETT + IBITE LEDES SPICC

Intruder Feeder szett + iBite ledes spicc

Szettünk tartalmaz egy kiváló Arno Intruder Heavy feeder horgászbotot, melynek anyaga jó minőségű, tiszta carbon, keresztszálas erősítéssel. Tökéletesen alkalmas bányatavak, holtágak, kisebb vízfelületek meghorgászására, de akár folyóvízi fenekezésre is, ahol a sodrás megengedi kisebb tömegű végszerelékek használatát. Választható 330-as és 390-es változatban is, az adott szituációkhoz tökéletesen alkalmazkodva. Sőt, az éjszakai horgászatokhoz egy újdonságnak számító iBite ledes spicc is tartozék, mellyel gyerekjáték lesz a kapások észrevétele.

A botokhoz tökéletesen passzol az Arno Intruder Feeder orsó 6000-es méretben, amihez természetesen egy tekercs Method Feeder zsinór is tartozék.

Dobjának az átmérője 60 mm, ami kellően széles ahhoz, hogy a vékony zsinór (0,18-0,22 mm monofil; 0,08 mm fonott) könnyedén leperegjen róla. Könnyített, sekély fém dobja maximálisan strapabíró, jól fut le róla a zsinór és nem kell sok száz métert feltekerni rá. Csapágyazott zsinórvezető görgővel rendelkezik, ami minimális terhelésre is forog és nagy terhelésre sem áll meg. A felkapókar, esztétikus, masszív, nem egy vékony drót hatását kelti.

A fék a hagyományos, fém-filc lamellás megoldás, ami kifejezetten jól dolgozik. A tengely vastagsága 5 mm, ami kellő feszességet ad neki. Az orsó szépen, olajozottan fut, hagyományos, tányérkerekes megoldásával. Egy mozdulattal behajtható hajtókarral rendelkezik, melynek anyaga megegyezik a ház anyagával.

A bot és orsó párost kiegészíti egy method szett, ami 4db Carp Hunter method kosárból és egy töltőből áll. Plusz egy Carp Hunter csalitüskés előke is a csomag részét képezi, mely a method módszernél alkalmazott egyik legpraktikusabb csalizásért felel.

Egy praktikus bottartó és hozzá tartozó fej is került a csomagba, melyen kényelmesen el tudjuk helyezni botunkat, sőt még egy másik felszerelést is nyugodtan ráhelyezhetünk a zsúfoltság érzése nélkül. 

Akár kezdő pecásoknak vagy szuper ár-érték arányú szettet keresőknek is kiváló alternatíva, 330-as és 360-as hosszban is elérhető, így garantáltan mindenki megtalálja a saját számítását a szettekben. Kiegészítésként 1 csomag világítópatron is tartozék, így akár egy kellemes éjjeli feederezés is eszközölhető csomagunkkal.

A szett teljes tartalma:
- Arno Intruder Heavy Feeder bot 330 cm vagy 390 cm-es hosszban iBite ledes spiccel
- Intruder Feeder 6000 orsó
- 200m 0,25mm Power Method Feeder zsinór 
- Carp Hunter csalitüskés method előke
- Carp Hunter Method Feeder szett 4+1
- Villás leszúró + menetes leszúró bottartó fejjel
- 1 csomag világítópatron

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó