A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI NEW THUNDER RUNNER COMBO
KAMASAKI NEW THUNDER RUNNER COMBO
Kamasaki New Runner Thunder Combo A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez az általános fenekező horgászathoz kiváló alternatíjvát nyújtó összeállítás is.

A szett gerincét két darab Kamasaki Thunder teleszkópos horgászbot képezi, melyek 50-100 grammos dobósúlya széleskörűen lefedi a módszer szükségleteit. Kompozit anyagának köszönhetően igazán ellenálló, kezdő horgászoknak is megfelelő választás, mely tolerálja a kezdeti kisebb hibákat is.

A botok mellé, azokhoz méretben teljesen passzoló Carp Hunter Perfect Runner 5000 orsók is járnak. Elsőfékes modellek, melyek kiegészültek egy hátsó nyeletőfékkel is, ami nagyszerű segítség lesz a húzós kapások során, plusz az éjjeli pecákon is támogatást nyújtanak.

2 darab teleszkópos bottartó is tartozék, gondoskodva a botok parton való elhelyezéséről, kiegészítve egy csalizó bottartóval, mely könnyedebbé teszi ezt a folyamatot is.

A horgászat komfortja nem teljes elektromos kapásjelzők nélkül, így 2 db Carp Hunter Starfish digitális kapásjelző is bekerült a csomagba, természetesen ECO swingerekkel párosítva, hogy az ejtős kapások észrevétele se legyen többé akadály.

Egy alapvető horgász összeállításból nem hiányozhat a merítőháló sem, szettünk tartalma most egy 1,8 méteres összecsukható fejjel ellátott, zöld hálószövet anyagú teleszkópos kivitel. Az alapvető eszközök után a végszerelékre is gondoltunk, 2 darab etetőkosaras, kötött horgokkal szerelt készség is jár a szetthez és egy 100 darabos Kamasaki horog és forgó szett egyaránt, ami széleskörűen használható horgokat és forgókat tartalmaz, egy szuper összecsukható tárolóban.

Végül, mindenre gondolva, egy tasak etetőanyag és 1 doboz, akár csalizni is kiváló csemegekukorica került a szettbe.

Mindent összevetve, egy rendkívül kedvező ár-érték arányú, minden alapvető eszközt tartalmazó összeállítás, ami tapasztalattól függetlenül ajánlott minden horgász részére, akár kezdőknek is megfelelő alternatíva, hogy belekóstoljanak a fenekező horgászat élményeibe.
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó