A termék jelenleg nem elérhető.
NYÁRI EXTREME FEEDER SZETT 3,60M
NYÁRI EXTREME FEEDER SZETT 3,60M

Nyári Extreme Feeder szett

A nyári szezonra kínálunk Extreme Feeder szettünk által egy kiváló alternatívát, azon horgászoknak, akik egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező megoldást kerestek pontyozni vagy csak általánosságban békéshalazni és kipróbálni a methodozás adta lehetőségeket.

Ahogy a neve is utal rá, extrém körülmények között is kiválóan helytáll a Carp Expert Extreme Feeder, legyen szó keszegezésről, folyóvízi márnázásról vagy akadóban történő pontyhorgászatról. A bothoz három spicc jár, így variálhatjuk őket a meghorgászandó távolság és a halak méretének a függvényében.

A bot a végletekig terhelhető IM6-os karbonból készül, amit rendkívül kopásálló Sic gyűrűsorral láttak el. Utóbbinál kiemelendő, hogy az átlagostól nagyobb gyűrűket kapott, így ez meggátolja a kellemetlen zsinórberakódásokat is a gyűrűk között, legyen szó akár nyárfavirágokról vagy egyéb szennyeződésről.

A nyél EVA és parafával kombinált borítást kapott, ami biztosítja a kényelmes fogást mind dobás, mind pedig fárasztás közben. A bothoz három spicc jár, így variálhatjuk őket a meghorgászandó távolság és a halak méretének a függvényében.

Felülről szorítós orsótartójába nyugodtan felhelyezhetők a nagyobb méretű orsók is, mellyel akár nagyhalas folyóvízi feederhorgászat is kivitelezhető. Erre megoldásként egy CH Alfa Feeder Runner 6000-es orsót is raktunk a bott mellé a csomagba, kiegészítve egy 0,25 mm-es 150 méteres kisezrelésű monofil zsinórral, mely tavi és folyóvízi környezetben is megállja a helyét.

A bot és orsó páros mellett, nem maradhatnak el a kiegészítők sem, mint például a method technika alapjául szolgáló kosarak. Ebből 2 darab bővíti szettünket, egy töltővel kiegészítve. 

A mai divatos rapid megoldások mentél elkészült GBCloud előre nedvesített etetőanyagból is került a szettbe, egy Benzár Coated Wafters csalival és egy dupla csalitüskével egyetemben, mely utóbbival igazán feltűnő és a halak számára csalogató kombinációk hozhatók létre.

Mindent összevetve, egy igazán ütős pontyozó összeállítás jött létre az Extreme Feeder szett által, mely a nehezebb, akadós pályák halaival is fel fogja venni a versenyt,

A szett teljes tartalma:
- Carp Expert Extreme Feeder 150g 3,6m bot
- Carp Hunter Alfa Feeder Runner 60 orsó
- ET Power Feeder zsinór 150m 0,25mm
- Carp Hunter Flat method kosár 2db + töltő
- BF szilikonos dupla csalitüske
- Benzár GBCloud etetőanyag
- 3xBenzár Coated Wafters csali 

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó