A termék jelenleg nem elérhető.
TAVASZI BENZÁR PRO CORN SZETT
TAVASZI BENZÁR PRO CORN SZETT

Tavaszi Benzár Pro Corn szett

A tavaszi szezonkezdésnél sokszor gondot és fejtörést okozhat, hogy mivel is álljunk neki a horgászatnak. Erre a problémára nyújt megoldást Szabó Bence Pro Corn szettje, mely ideális csalogatóanyagokat kínál a tavaszi ponty és békéshalas pecákhoz.

A szett alapja egy tasak Pro Sweetcorn. A Pro Corn név árulkodó, hiszen ezeknek az etetőanyagoknak kukoricaszármazékok adják az alapját, hallisztet egyáltalán nem tartalmaznak. Nagyon finomra vannak őrölve, a vízben valósággal felrobbannak! Ezt a kaját tökéletesen kiegészíti a Feeder széria Fluo pontykárász változata, mely különböző szemes száraz magvakkal, angolmorzsával, pastonchinoval és a TTX-el van dúsítva. Ha pedig darabosabb hal is akad a pályán, akkor a Benzár mikropellettel tovább dúsítható ezen 2 keverék, de természetesen önmagában is kosárba tölthető ez a pellet is, kellő nedvesítés után.

Ezen időszakban kiemelt tényező az aromák használata, így egy flakon Benzár Attractor is tartozék. A felhasznált speciális összetevőknek köszönhetően rendkívül gyorsan terjed a vízben, és nagy távolságról is képes az etetésre vonzani az arra portyázó halakat.

A horogcsalik se maradhatnak ki, így elsőízben egy Pro Corn Wafters is a szett része. A Pro Corn Waftersek kifejezetten pontyos csalik, sőt, elsősorban a termetesebb egyedek becserkészése során szokták horgászaink őket „harcba küldeni”. Emellett 14 mm-es méretükkel azokon a vizeken is nagyon jó szolgálatot tesznek, amelyeken szelektálni kell és sok apróhal, például keszegféle vagy ezüstkárász közül kell megpróbálnunk kiválogatni a pontyokat.

Sőt, egy másik újdonságot is raktunk a csomagba, egy Benzár Mix 4Color Method Pop Up 7mm-es csalit. Nevéből adódóan, ezek lebegő csalik nagyobb felhajtóerővel rendelkeznek, így természetesen önmagukban, de csalikombinációkat alkotva, kikönnyítésre is alkalmasak. Minden csaliszem 4 szín keverékéből áll össze, egy olyan egyedi összeállítást kreálva, mely minden fényviszony és áramlat mellett más és más arcát mutatja a víz alatt, a legóvatosabb és finoman táplálkozó békéshalakat is kapásra bírva.

Bármelyik finomszerelékes horgászmódszerhez használható etetőanyagokról van szó, melyek főként a ponty, de tulajdonképpen minden békés, állóvízi hal számára vonzóak. A szetthez járó vödörben gyerekjáték lesz elkészíteni a tökéletes csalogatóanyagot.

A szett teljes tartalma:
- Benzár Pro Sweetcorn method mix 800 g
- Benzár Feeder Series Fluo CarpCaras 1 kg
- Benzár Mix vadponty aromakoncentrátum 250 ml
- Benzár Pro Corn Wafters eper
- Benzár mikropellet feeder Ponty-kárász 800g
- Benzár 4Color Method Popup 7mm (Tintahal-Fokhagyma)
+ 12 literes vödör (A szín eltérhet)

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó