CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY BOT
CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY BOT

Óvatos kapás jelzése
Óvatos kapás jelzése

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Dobás pontossága
Dobás pontossága

Termékleírás

Carp Expert Junior Double Tip Heavy bot

A Carp Expert Double Tip egy régóta tátongó űrt tölt be a horgászpiacon.

Egy szenzációs bojlis rendszerű horgászbot, cserélhető rezgőtagos variációval egyszerűen tökéletes a mindennapos horgászatra. Legrövidebb tagja kiváló társa a gyerekhorgászoknak is, legyen akár rutinos halvadász, vagy ezzel a sporttal épp most ismerkedő.

A bojlis spicctag kihagyhatatlan választás azoknak, akik csatornán horgásznak amúrra, pontyra, esetleg nagyméretű csalihallal csukáznak, vagy netán csónakból űzik a halakat feltolós, felfektetős úszós készséggel.

Rezgős spicctagja tökéletesen működik mind a hagyományos feeder kosarakkal, mind pedig az ólmos fenekező horgászatkor is. Emellett bátran bevethetjük ezeket az érzékeny spicceket süllőzéshez csónakból vagy partról. Ajánljuk: A fenekezős horgászat összes variációjához

Az IM 10-es karbonból készült bottest rendkívüli erőtartalékokkal rendelkezik, így a fenekező pontyozás során adódó igényeinket maximálisan kielégíti.

A bojlis taggal egy 3 librás botot kapunk, mellyel kompromisszum nélkül űzhetjük e modern halfogás műfaját, a feeder taggal pedig a finomszerelékes fenekező technikát gyakorolhatjuk igen magas szinten.

Kiváló választás azoknak, akik mindkét módszert szívesen űznék de nem szeretnének egy vagyont költeni a megfelelő felszerelés megvásárlására.


60. általános Az IM10-es karbon anyag megjelenése óriási előrelépést jelent a horgászbotok fejlődésében. A korábbi botokhoz képest kecsesebb, könnyedebb vonalvezetés, megsokszorozódott teherbírás és a terhelésre gyorsabban reagáló anyag jellemzi. Hobbi- és versenykörülmények között egyaránt megállja a helyét.
11. BOJLIS NYÉL (általános A bojlis botokra jellemző egyszerű, a hatékonyságot szolgáló nyél. A precízen meghatározott hossz és a gyártás során alkalmazott, biztos, kényelmes fogást garantáló duplon anyag maximálisan kiszolgálja a horgászat során jelentkező igényeket.
3. SIC általános A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TELESZKÓPOS BOTOKHOZ

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
13394-300 BOT C.E. JUNIOR DOUBLE TIP 3,0LBS 3,00M HEAVY 20 990 Ft
16 490 Ft
3,00 m3+1+23 lbs106 cm260 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT DOUBLE TIP HEAVY BOT
26 990 Ft
21 490 Ft
KAMASAKI SUPER CARP 3,60M 3,5LBS BOJLIS BOT
9 390 Ft
SONIK XTRACTOR CARP BOT
27 990 Ft
THE ONE CAST LCX-13 3,90M 3.5LBS TÁVDOBÓ BOJLIS BOT
53 990 Ft
SONIK GRAVITYXT S+M HYBRID BOT
113 490 Ft
CARP EXPERT NEO LONG CAST 3.5LBS BOJLIS BOT
25 490 Ft
Energofish magazin, Február
Megjelent: 2017-02-14 | Forrás: EnergoTeam | Írások

2017-01-19 Elérkeztünk az újabb magazinunkhoz. A mostani magazinban, megnézzük mi a helyzet a kormoránok háza táján, Szabó Bencével előkéket kötünk a tavaszi időszakra, körbejárjuk a sötét etetőanyag előnyeit, és a tél utolsó pillanatait egy menyhalas pecával töltjük ...

Bojli vagy feeder? A Carp Expert Double Tip pontyos botok
Megjelent: 2014-10-01 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Korábban bemutatott szettjeink bázisát képező pontyos botok hasznosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, eljött hát az idő, hogy csak és kizárólag velük foglalkozzunk. A Carp Expert Double Tip kétfunkciós botjainak minden elemét dicséret illeti, megéri hát, hogy alaposabb ...

Nincs kapcsolódó videó