CARP HUNTER FEEDER RUNNER 6000 ORSÓ
CARP HUNTER FEEDER RUNNER 6000 ORSÓ

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Nyeletőfék
Nyeletőfék

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Carp Hunter Feeder Runner 6000 orsó

Könnyű szerkezet és a sekély dob nyújtotta előnyök teszik igazán vonzóvá a CARP HUNTER FEEDER RUNNER 6000-es orsót.

Feeder horgászok számára ideális választás lehet ez a precíz, lamellás, első fékkel rendelkező, nyeletőfékes orsó.

A beépített 2 db csapágy sima futást kölcsönöz az orsónak.
Ultrakönnyű anyagának köszönhetően még a hosszabb horgászatok során sem fáradunk el használata közben.

Horgászatunk során jól kihasználhatjuk az orsóba beépített nyeletőféket.

A sekély dobnak köszönhetően nem kell több száz méter zsinórt feleslegesen a dobra csévélnünk, elég csak 100-150 méter a megfelelő vastagságból.

Nem csak azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a módszerrel, hanem azoknak is akik megbízhatóbb orsót szeretnének, elérhető áron.


3. GRAFIT HÁZ strapabíró Az orsó meghajtása grafit házban kapott helyet. Megbízhatóságának, strapabíróságának és a kényelmes használatot segítő könnyű felépítésének köszönhetően a grafitház az orsó gyártok kedvelt alapanyaga.
29.GRAFIT DOB (match szerű távdobó) A match orsókhoz hasonló sekély grafit dob került az orsóra, mely gazdaságos zsinórhasználatot biztosít. Enyhén kúpos kialakításánál fogva a zsinór dobáskor könnyebben szalad le róla, mint a hagyományos dobprofilokról.
9. HÁTSÓFÉK (letapadásmentes) Az orsóban elhelyezett, letapadás mentes hátsó fék zökkenőmentes, eredményes használatot biztosít a fárasztás teljes ideje alatt. A finoman állítható féknek köszönhetően pillanatról-pillanatra alkalmazkodhatunk a megakasztott hal viselkedéséhez. A fék erősségét már a horgászat megkezdése előtt érdemes ellenőrizni és amennyiben szükséges az alkalmazott felszerelés erejéhez igazítani.
10. NYELETŐFÉK

Az orsó hátuljában található nyeletőfék bekapcsolásával a hal képes zsinórt lehúzni a dobról. Ennek főleg éjszaka és rablóhalas horgászatnál van fontos szerepe. Míg az utóbbinál megkönnyíti a nyeletés folyamatát, addig az éjszakai horgászatnál elkerülhető, hogy a hal a botunkkal együtt távozzon. A nyeletőfék keménysége az orsó hátuljában lévő csavarral szabályozható. Fontos, hogy a fárasztáskor mindenképpen a dobban lévő főféket kell használni! Fárasztásra a nyeletőfék nem alkalmas, túlzott terhelése orsó károsodását idézheti elő. Bevágás előtt a nyeletőfék legyen kikapcsolt állapotban, mert ellenkező esetben nagy mennyiségű zsinór szaladhat le az orsóról, ami nem kívánt csomók kialakulásához vezethet. A nyeletőfékes orsók egyre népszerübbek a horgászok körében. Mára a klasszikus fenekező és feeder horgászok is nagy előszeretettel használják ezt az univerzális orsótípust.


Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20754-600 ORSÓ CARP HUNTER FEEDER RUNNER 6000 (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 9 490 Ft
6 490 Ft
60002Elsőfék + Nyeletőfék5,2:1GrafitGrafit + grafit pótdob0,30 mm / 145 m382 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT FEEDER NEO NYELETŐFÉKES ORSÓ
13 990 Ft
ORSÓ INTRUDER FEEDER
7 990 Ft
CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 ORSÓ
12 490 Ft
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER 5000 ORSÓ
14 490 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER ORSÓ
18 990 Ft
CARP EXPERT PRO POWER METHOD FEEDER 6000 ORSÓ
15 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó