A termék jelenleg nem elérhető.
RYOBI SLAM PRO 800 7+1 UL PERGETŐ ORSÓ
RYOBI SLAM PRO 800 7+1 UL PERGETŐ ORSÓ
Ryobi Slam Pro 800 UL pergető orsó Az erős és kiváló minőségű Ryobi Slam Pro orsó japán nagy teljesítményű rozsdamentes acél golyóscsapágyakkal van ellátva. A Ryobi fejlesztésének eredményeként, egy nagyon pontos, precíz és sima futási teljesítményt biztosító eszköz jött létre.

Az egyik legkönnyebb pergető orsó a piacon, a test és a rotor NCRT anyagból készül. Rendkívül tartós, teljesen korrózió és ütésálló, édes és sós vízben egyaránt. A csapágyazott főtengely és carbon fékrendszere miatt tökéletes és biztos kontaktot garantál a fárasztások során, a halak összes kirohanásával szemben.

UL változat, könnyű pergetőknek tökéletes opció, remek kis ékszer az orsók között. Technikai paraméterei: - 8 csapágyas rendszer: 7 rozsdamentes acél golyóscsapágy és 1 rozsdamentes acél görgőscsapágy - Test és rotor kiváló minőségű NCRT-ből - A tengelye titánból készült - CNC megmunkált alumínium dob - Csavaros alumínium hajtókar - Víz és porálló szénfékes rendszer - EVA tekerő fogantyú Minden horgásznak ajánljuk ezt a prémium kategóriás orsót, mely egy élménydús Ultralight pergető horgászat eszköze lehet.
RYOBI ZAUBER 8+1 ORSÓ
57 990 Ft
46 990 Ft
BLACK FIGHTER SPIN ORSÓ
9 990 Ft
RYOBI ZAUBER TM ORSÓ
48 990 Ft
RYOBI SLAM SLAR ORSÓ
54 990 Ft
43 990 Ft
KAMASAKI SUPER FD ORSÓ
3 390 Ft
WIZARD SAMURAI SPIN ORSÓ
11 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó