PROMIX COMPETITION BLACK ETETŐANYAG
Termékleírás

Promix Competition Black

A Promix Competition Carp etetőanyag egy kifejezetten a versenyhorgászat igényeihez igazított, állati fehérje és hallisztmentes, a legjobb növényi összetevőkből készült kaja.

Az összetevőket a lehető legjobban leegyszerűsített, a pontyhorgászatban leginkább bevált alapanyagokra építettük, így az etetőanyag mindössze 5 dologból áll, meghatározott arányban. Itt figyelembe kellett venni az alaptulajdonságaikat, a tapadási és a bontási képességeiket, illetve az oldódási időket és a megfelelő szemcseméreteket is.

A kiváló olasz őrölt TTX és roppantott kukoricacsíra gondoskodik a mix kellőképpen kukoricás aromájáról. Már ez a két összetevő is egy kiváló alapkaját eredményezne, de a nagy mennyiségű roppantott tigrismogyoró tovább javítja a hatásfokot. Édes ízével, olajos beltartalmával még harmonikusabbá teszi a keveréket. A kendermagról is elmondható, hogy egy igazán jó pontyozáshoz talán elengedhetetlen, éppen ezért ezt is finomra őrölt formában adtuk a kajához. Az íze, illata és természetesen magas olajtartalma erős csalogatóhatást biztosít. Végül egy kevés angolmorzsa teszi teljessé, mely leginkább a figyelemfelkeltést szolgálja a mederfenéken.

Ez a mix a zacskóban teljesen aroma és színezékmentes, markáns illata és íze kizárólag az összetevők természetes tulajdonságainak köszönhető.

- Egyszerű, de mégis verhetetlen formula
- Magas esszenciális olajtartalom
- Roppantott és őrölt összetevők
- Erős illat és ízhatás
- Jó tapadás és villámgyors bontás
- Aroma és színezékmentes



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Kiszerelés
PMCCB-000 PROMIX COMPETITION BLACK 1 890 Ft 2362.5 Ft/KG Competition Black800 g


JOKER ETETŐANYAGOK
1 690 Ft
LIFTEZŐ ETETŐANYAG
990 Ft
CUKK NASHI TŰZŐSZÚNYOGOS ETETŐKEVERÉK
1 990 Ft
BENZÁR ICE MIX ETETŐANYAG 500G
890 Ft
Premium Method Mix
2 290 Ft
SBS ALL IN FLUMINO BOX 1,5KG
3 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó