A termék jelenleg nem elérhető.
PROMIX STICK MIX 800G
PROMIX STICK MIX 800G

Promix Stick Mix

A Promix Stick Mix termékcsaládot a Full Fish kiegészítésére hoztuk létre. Ahogy a Full Fishnél már megszoktátok a prémium minőségű hallisztekre, halolajokra, halas pelletekre alapoztuk. Ezen összetevőknek köszönhetően egy kiemelkedően magas beltartalmú, kiváló bontási tulajdonságokkal rendelkező, egyszerűen bekeverhető stick mixet alkottunk. Szemcsemérete a teljesen finom por állagtól, az egészen 4mm-es szemcsékig mindenféle méretet magába foglal.

A Full Fish termékcsaládhoz képest a szín és aromaintenzitását visszavettük, így nagy mennyiségben bejuttatva sem riasztja a halakat, így alapozó etetésnek, vagy bordás kosárban bejuttatva is tökéletes. A Stick Mix-el létrehozott alapot, pedig a Full Fish vagy a Method Pellet széria ízben hozzá passzoló, de erőteljesebb tagjával érdemes meghorgászni.

A Karamel egyik különlegességét az ízvilág adja. Az édes karamelles és egyben halas íz az egyik legegyedibb aromájú csalogatóanyaggá teszi. A pontyoknak, abból is a nagyobb példányoknak szinte ellenálhatatlan, míg a fehér halakat kevésbé vonzza. Ezt a hatását különféle halolajokkal tovább tudtuk erősíteni, így egy igazi, ízig vérig pontyos, nagyhalas mixet kaptunk.

Beltartalmát tekintve, 5 féle válogatott halliszt adja a termék kiemelkedően magas fehérjetartalmának zömét. Ezek a vízben rendkívül gyorsan oldódnak, nagyobb területről a kosárhoz csalogatva a halakat. Nagy mennyiségben tartalmaz halas pelleteket, ezek többféle szemcseméretben, egészben, roppantva, és darálva kerültek a mixbe a legjobb hatás érdekében.

Erős, édes, karamel íze gyorsan terül szét a vízben, az etetésre húzva a halakat. Magas halolajtartalma szintén fontos szerepet játszik, a tökéletes összetétel kialakításában, hiszen az eszenciális zsírsavak nehezen hozzáférhetőek a halak számára. Ha egy method mixben ez megtalálható, akkor szinte borítékolható a gyors kapás.

Bekeverése borzasztóan egyszerű, nyugodtan keverhető ragadósabb állagra, a kosárból vízbe érve így is szinte azonnal bont. Erre a tulajdonságra tervezés során komoly hangsúlyt fektettünk, hiszen sokszor helytelen a bekeverés okozza a legtöbb hibát.

JOKER ETETŐANYAGOK
1 690 Ft
LIFTEZŐ ETETŐANYAG
990 Ft
CUKK NASHI TŰZŐSZÚNYOGOS ETETŐKEVERÉK
1 990 Ft
BENZÁR ICE MIX ETETŐANYAG 500G
890 Ft
Premium Method Mix
2 290 Ft
SBS ALL IN FLUMINO BOX 1,5KG
3 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó