A termék jelenleg nem elérhető.
Carp Expert Neo Giant Merítőháló 2,40m 70x70cm
Carp Expert Neo Giant Merítőháló 2,40m 70x70cm
Nagyméretű merítőháló, melyet most gumírozott bevonattal is megvásárolhatunk! Hosszúsága 240 cm, mely akkor jön jól, ha magas partról szákolunk, vagy a még messzebb lévő halat meg tudjuk szákolni.
Természetesen nem muszáj teljes hosszban használni, ha nem húzzuk ki a teleszkópos nyelet csónakban is nagy segítséget nyújt. A gumis háló kifejezetten előnyös, mert nem szív magába vizet, ezáltal könnyen kiszárad és nem büdösödik.
Illetve jobban kíméli a halak nyálka rétegét, ami a manapság divatos Catch an Release gondolkodásban sem hátrány.

Masszív nyéllel rendelkezik. Azért ha amur akad a horgunkra, fárasszuk ki rendesen, mert mint tudjuk az amurnál nincs erősebb! A szárainak hossza 70 cm, mélységei is nagyjából ennyi, így kapitális halakat is megmeríthetünk vele. Egyre vigyázzunk, hogy a halat ne emeljük ki vele, hanem miután a merítő szárai a víz felszíne felé kerülnek, húzzuk ki a part felé és a központi részénél (ahonnan a szárak indulnak) megfogva emeljük ki a halat vele.

Erősített lehajtható fejjel rendelkezik, mely nem az a típus, ami 1 év alatt tönkremegy, vagy bármikor letörhet. Ez egy tartós darab.
Mivel nem fix fejes, így szállítási hossza is igen kedvező. Tökéletesen be lehet tenni egy bottartó zsák erre alkalmas részébe. Jó választás azoknak, aki előszeretettel látogatnak el olyan tavakra, ahol 5-10 kilós, vagy még ennél nagyobb példányok is gyakran foghatóak.
GYERMEK MERÍTŐ KEREK FEJJEL, TELESZKÓPOS NYÉLLEL
2 290 Ft
ALUMERÍTŐ ET BASIC, FEKETE
4 190 Ft
ALUMERÍTŐ ET BASIC, ZÖLD
4 190 Ft
KAMASAKI SUPER ALU MERÍTŐ
5 100 Ft
KAMASAKI SUPER COMPACT MERÍTŐ
3 890 Ft
L&K ÖSSZECSUKHATÓ MERÍTŐ
13 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó