A termék jelenleg nem elérhető.
L&K WINGED JIG
L&K WINGED JIG
A pergetés tipikusan az a horgászmódszer, ahol szinte minden esetben alkalmaznunk kell valami újdonságot!


Lehet ez egy új csalivezetési módszer, vagy egy szokatlan műcsali. Sokszor a horgászat eredményessége múlik azon, hogy a régi gumihalainkat, wobblereinket dobáljuk, vagy éppen bevetünk valami teljesen szokatlant, mint az L&K Winged Jig.

Lukácsi Béla és Dr. Kovács Adrián évről évre gondoskodik arról, hogy a ragadozó halaknak egy perc nyugtuk se legyen a hazai vizeken. Teszik ezt a horgászataik során, és áttételesen az általuk kitalált felszerelésekkel, kiegészítőkkel.

Így van ez legújabb jigfejükkel is, melyet kombinálhatunk gumihalakkal, twisterekkel, és gumiférgekkel, gumigilisztákkal is.

Akasszuk horgunkat a műcsalival együtt a drótozás felső részébe, majd pedig igazítsuk el úgy, hogy az ólom felőli oldalon legyen. Egyaránt használhatunk hagyományos hosszúszárú-, és offset horgokat is.
A zsinór helye pedig legyen a másik oldalon a plexi alján elhelyezkedő drót fül.

A pergetés minden szerelmese meg fogja találni a számára megfelelőt, mivel többféle méretben és súlyban kerül forgalomba, így könnyen optimalizálhatjuk csalinkat folyóvízre és állóvízre egyaránt.

Egyedülálló mozgása még azokat a halakat is táplálkozásra bírja, melyek előtt a nap folyamán csoportosan húztak el a wobblerek és gumihalak tucatjai.


Használjuk bátran, mivel a pergetésben az újdonság jó és talán ez a műcsali fogja meghozni életünk halát!
A lehetőség benne van...
WIZARD SZINTEREZETT CHEBURASHKA
950 Ft
L&K FISH HEAD CHEBURASHKA
1 100 Ft
KAMASAKI CHEBURASHKA
370 Ft
WIZARD STRONG CHEBURASHKA
570 Ft
WIZARD MXT LIME PRO CHEBURASHKA
690 Ft
WIZARD MXT LONG PRO CHEBURASHKA
490 Ft
A legjobb ragadozóhalas kiegészítőkről
Megjelent: 2016-11-08 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Az L&K termékcsaládhoz tartozó rablóhalas kiegészítők változatossága teljességgel lefedi azt a palettát, amely az év minden szakában nélkülözhetetlenek a ragadozóhalak pergető horgászatához. Titánium bevonatos, wolfram és fluorocarbon harapásálló előkék, minőségi ...

Szárnyas plasztikok
Megjelent: 2015-09-23 | Forrás: Lukácsi Béla | Írások

Kicsit furcsán hangozhat az írás főcíme, de talán ez a legtalálóbb, hiszen a plasztik csalik egyik kiegészítőjéről van szó, a Winged Jig-ről, ami valóban szárnyakat ad, nem csak a plasztikoknak, hanem a lehetőségeinknek is. Nem mondanám azt, hogy korszakalkotó, de párja ...

Nincs kapcsolódó videó