A termék jelenleg nem elérhető.
WIZARD STREETFISHING PERGETŐ BOT
WIZARD STREETFISHING PERGETŐ BOT
Wizard Streetfishing pergető bot

A pergető horgászat megkérdőjelezhetetlen népszerűségnek örvend napjainkban. Így a gyártóknak kifinomult kezeknek és többéves rutinnak kell megfelelniük, amikor egy horgászbotot a piacra dobnak. Emellett fontos szerepet kap a dizájn is.
Így jött létre, hosszú tervező munka során a Wizard Streetfishing, mely mind küllemében, mind pedig használati értékében elismerést vált ki a módszer kedvelőiből.

Kiemelt a bot jó minőségű anyaga és gyűrűsora. Kifejezetten sok gyűrű található a horgászboton. Ez azért van, hogy a nagyon vékony monofil, nanofil, esetleg fonott zsinórokat megvezesse és a dobás pontos és hosszú legyen. A nyéltag felett aprócska horog beakasztó fül kapott helyet, amibe műcsalink horgát tudjuk beakasztani, így nem fog sérülni a gyűrű, ha esetleg abba akasztanánk be.

A bot spicce tömör carbon, ami kivételesen érzékennyé teszi a horgászbotot, viszont fárasztás során a bot teste átveszi a terhelést és nagyobb testű halakat is könnyen ki tudunk fárasztani vele. Ha van helyünk fárasztani, akár 10 kg körüli ragadozókat is partra segíthetünk.
A nyéltag egy modern, osztott pergető nyél, mely a felső markolat részen egy különleges bemarást kapott, hogy ujjainkkal stabilan és csúszás mentesen tudjuk szorítani a botot.
Light és Ultra light pergetésre ajánljuk őket.
 
BOKOR SPIN PERGETŐ BOT
22 990 Ft
WIZARD CLASSIC JIG PERGETŐ BOT
11 990 Ft
WIZARD DROP SHOT PERGETŐ BOT
13 490 Ft
KAMASAKI SUPER SPIN NEW BOT
3 490 Ft
WIZARD CARBON SOLID SPIN BOT
19 490 Ft
L&K PROGUIDE PERGETŐ BOT
23 990 Ft
Élményhajszolás Wizard Streetfishinggel
Megjelent: 2018-10-04 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

2015-ös megjelenésekor azt mondtam a Wizard család legkönnyebb pergető botjáról, hogy receptre kellene felírni, annyira jó. Gyanítom, hogy továbbra is vény nélkül kapható és nem a patikában, de az eltelt három év és a vele vízparton töltött sok-sok óra csak megerősítette ...

Energofish Magazin február
Megjelent: 2018-02-26 | Forrás: Energo Team | Írások

Műsorunkban már a tavasz hangulatában indítunk, ugyanis egy tavasszal is kiváló csalit mutatunk be a Benzár Jelly Bait csalijait melyek az év bármely szakaszában problémamentesen tárolhatunk. A tilalom előtti legutolsó pillanatokat is kihasználtuk, és egy apró de annál agresszívebb ...

Streetfishing
Megjelent: 2017-04-18 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Ha 2015-ben, a Wizard pergető botcsalád megjelenésekor nekem valaki azt mondta volna, hogy még a Wizard Drop Shot-nál is könnyebb, élvezhetőbb bot fog megjelenni a Wizard családon belül, alighanem hangosan felnevettem volna. Magam sem gondoltam, hogy az UL kategória legfelső határát ...

Apró ragadozók a horgon
Megjelent: 2018. szeptember 20.
Egyre többen ragadnak pergetőbotot és ismerkednek ezzel a kalandos és eredményes módszerrel! A pergetést is érdemes az alapoktól kezdeni, melyhez a sügér horgászata a legjobb választás. Segítségükkel a kezdő pergető horgász is megtapasztalhatja, hogy micsoda élményt adnak ezek az Apró ragadozók a horgon. Horgászat Határok nélkül, Lukácsi Bélával
Magazin 2018 február
Megjelent: 2018. március 01.
  Műsorunkban már a tavasz hangulatában indítunk, ugyanis egy tavasszal is kiváló csalit mutatunk be a Benzár Jelly Bait csalijait melyek az év bármely szakaszában problémamentesen tárolhatunk. A tilalom előtti legutolsó pillanatokat is kihasználtuk, és egy apró de annál agresszívebb halra a sügérre vadásztunk Lukácsi Béla segítségével. A végén pedig megtudhatjuk az Energofish Feeder Team ez évi tervét.