A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT PVA ZACSKÓ GYORS
CARP EXPERT PVA ZACSKÓ GYORS
A PVA tasakok használata igen egyszerű. A tasak megtöltése előtt készítsünk elő pva zsinórt, vagy szalagot az összekötözéshez, ha ez nem áll rendelkezésre, akkor a tasak végéből vágjunk le egy fél centis sávot.
Töltsük meg tasakunkat félig etetőanyaggal, zúzott bojlival, pellettel. Ezután helyezzük bele a végszerelék ólmát és a horgot, majd töltsük tele. Miután kinyomkodtuk belőle a levegőt, pár tekerés után kössük meg a tetejét és nedvesítéssel egyengessük el a kiálló részeket.

Arra figyeljünk a legjobban, hogy az etetőanyag bekeveréshez ne használjunk vizet, továbbá a pelletek, bojlik aromázásához víz alapú terméket, mert az idő előtt fel fogja oldani a pva-t. A gyors oldódású változat hideg vízben megfelel, de melegebb vizekben, vagy mély bányatavakon érdemes a lassú oldódásút választani. Méréseink szerint az oldódási idők az alábbiak szerint alakulnak 15 celsius fokos vízben:

- Gyors oldódású: 20 mp Tipp: Ha iszapos helyen akarjuk használni a pva tasakunkat, töltsük lazára és a levegőt sem kell annyira kinyomkodni belőle, csak éppen, hogy lassan elsüllyedjen. Így nem fog beleülni az iszapba, hanem annak felszínén szépen felfekszik.
BOJLIDOBÓ LAPÁT
1 390 Ft
BOJLIROLLER CARP EXPERT
9 900 Ft
BOJLIPUMPA KÉZI OLASZ
13 990 Ft
CSŐR BOJLIPUMPÁHOZ OLASZ
1 100 Ft
MÉRŐÚSZÓ 4202
850 Ft
MÉRŐÚSZÓ 4202B
1 150 Ft
PVA termékek és használatuk
Megjelent: 2020-09-21 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Pontyhorgászatok során elsődleges cél a szelekció. Ebben nagymértékben segíthet, ha a megszokott bordáskosár illetve mothodkosár helyett egy egyszerű nehezéket például egy Go Green nehezéket választunk. Ez az előny, hogy remekül szelektálja az etetőanyag felhőre odasereglő kistestű ...

Pontyhorgászat: Első napom Pródon
Megjelent: 2020-05-30 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Régi vágyam volt eljutni a pródi bojlis tóra, melyről csupa jót hallottam a sporttársaktól. Így hát eldöntöttem, hogy a következő horgászatom célpontja ez a tó lesz. A tó 33 ha-on terül el a keleti főcsatorna szomszédságában. Átlag mélysége 1,3-1,5 m. 41 állás foglalható ...

Nincs kapcsolódó videó