A termék jelenleg nem elérhető.
CARP HUNTER PVA UTÁNTÖLTŐ
CARP HUNTER PVA UTÁNTÖLTŐ
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.
Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról.

A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket.
A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni. Az utántöltő változattal a már meglévő töltő csövünket tudjuk újra "felruházni" ezzel a hálóval.
Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt.

A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából.
A 25 mm-es változatot előszeretettel használják a feederesek is, de egy úszós horgászat során is nagy segítség lehet, amikor közvetlen a horog mellett, van pár finom falat. Ebben az esetben, mindig úgy állítsuk be az úszót, hogy egykönnyen ne tudjon elsodródni, mert akkor lőttek a pontosságnak.
A vastagabbak a behordás igazi kellékei. A 35 és 45 mm-es változatokba már nagyobb mennyiségű csalit tehetünk és nagyobb méretű csalikat is tehetünk, simán belefér pár szem 20-as bojli, vagy 28 mm-es mega pellet. Hossza 7 méter!
Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Gyors oldódású, így hidegebb vizekben is bátran használhatjuk, nem kell attól tartani, hogy bedobás után csak 10 percekkel oldódik el, vagy el sem oldódik. Meleg vízben pedig fenékre érve azonnal bont.
BOJLIDOBÓ LAPÁT
1 390 Ft
BOJLIROLLER CARP EXPERT
9 900 Ft
BOJLIPUMPA KÉZI OLASZ
13 990 Ft
CSŐR BOJLIPUMPÁHOZ OLASZ
1 100 Ft
MÉRŐÚSZÓ 4202
850 Ft
MÉRŐÚSZÓ 4202B
1 150 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó