A termék jelenleg nem elérhető.
THE BIG ONE FŐZÖTT BOJLI 24MM 1KG
THE BIG ONE FŐZÖTT BOJLI 24MM 1KG

The Big One Főzött Bojli 1kg 24mm

A Big One termékcsalád, ahogy azt a neve is sejteti egy igazán nagyhalas széria. Az összetevők kombinálása egy csaliszéria létrehozásakor nem véletlenszerűen történik, hosszú tesztidőszak áll a termék mögött, annak érdekében, hogy egy igazán prémium minőségű csalit kapjunk.

A fejlesztést követően teszthorgászaink több 15kg és 20kg feletti pontyot köszönhetnek a Big One-nak, melynek népszerűsége köszönhető a nagy mennyiségben hozzáadott magas fehérje tartalmú, vízben 100%-ban oldódó halproteinnek.

Az összetevők listája már sokat elárul a csali beltartalmáról: halproteinek, betain, kiváló minőségű folyékony kivonatok, nagytestű pontyoknál eredményes stimulánsok, chili paprikát is tartalmaz darabos formában, valamint őrölt tojáshéjat.

Összetétele a nagy pontyok táplálkozási szokásaihoz lett igazítva és a hosszú horgászatokon is rendkívül eredményes emiatt, akár egész szezonban is alkalmazható.

Természetes alapanyagokból készül és nem tartalmaz festéket.

Íz: Chili – Lazac

Méret: 24mm

Típus: Főzött

Kiszerelés: 1kg

SBS QUEST BASE MIX
3 990 Ft
SBS EUROSTAR BOJLI 1KG+50ML BAIT DIP
4 490 Ft
Quest Ready-Made Base Mix
5 990 Ft
SBS SOLUBLE PREMIUM READY MADE BOILIES 1KG, 5KG
6 490 Ft
SBS SOLUBLE QUEST READY MADE BASE MIX 1KG
6 490 Ft
Premium Spod Juice
3 990 Ft
A magyar tenger ajándéka
Megjelent: 2021-10-05 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Július végén egy óriási mérföldkőhöz érkeztem horgászat szempontjából. Egy régi vágyam vált valóra, ugyanis egy bakancslistás helyszínre sikerült eljutnom, méghozzá a Balatonra! Úgy gondolom a híres Magyar Tenger nem csak számomra, nem is csak a magyar, de az európai horgászok ...

Horgászat a paradicsomban
Megjelent: 2021-09-04 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Sokat hallottam már erről a tőlem szinte karnyújtásnyira található vízről, ám az élet úgy hozta, hogy most végre „birtokba vehetem” annak kis szeletét és ellátogathatok a Carp & Carp névre keresztelt valódi paradicsomba! Szabó Ernő tógazda meghívására érkeztem ide kedves ...

Nincs kapcsolódó videó